23 жовт. 2015 16:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

44

0

Поранений снайпером вінничанин отримав відзнаку

Поранений снайпером вінничанин отримав відзнаку

 Вінничанин, що отримав поранення на Майдані, отримав нагороду 


Поранений снайпером вінничанин отримав відзнаку

 23 жовтня голова обласної Ради Сергій Свитко вручив Почесну відзнаку обласної Ради «За вагомий внесок у розвиток Вінниччини» учаснику Революції гідності Миколі Володимировичу Рудику.

Про це інформує прес-служба Вінницької облради.

Вітаючи Героя Майдану, голова обласної Ради Сергій Свитко підкреслив, що зазначеною нагородою він удостоєний за відродження духовної спадщини Українського козацтва, активну участь у Революції Гідності, стійку громадянську позицію і мужність, а також за особистий внесок у розвиток громадянського суспільства в області. Він побажав герою міцного здоров’я, благополуччя, духовної сили та витримки у всіх життєвих випробуваннях.

В свою чергу, дякуючи за відзнаку, Микола Рудик зазначив:

«Наш народ сильний, міцний, ми повинні вірити в свою перемогу у нинішній війні й просити Бога, щоб допоміг всьому українському народові у цій перемозі».

Варто пригадати, що Микола Володимирович Рудик – активний учасник Революції Гідності, отримав поранення, перебуваючи на Майдані у Києві в ніч з 18 на 19 лютого, від кулі із снайперської гвинтівки та від осколка гранати. До поранення його діяльність була пов’язана з професійним спортом, за спеціальністю – дитячий реабілітолог, надавав послуги дітям, хворим на ДЦП. Через отримане поранення попередня діяльність стала неможливою, однак продовжує активне життя, проводячи різні спортивні заходи для учнів вінницьких загальноосвітніх шкіл.

Поранений снайпером вінничанин отримав відзнаку

Поранений снайпером вінничанин отримав відзнаку - фото 2

Поранений снайпером вінничанин отримав відзнаку - фото 3

ВИННИЦА.info