29 груд. 2011 17:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

40

0

Порошенко купив для Вінницького ендокринологічного диспансеру апарат для лікування діабету

Порошенко купив для Вінницького ендокринологічного диспансеру апарат для лікування діабету

90 тисяч гривен зібрали під час благодійного марафону на "5-му каналі"


Порошенко купив для Вінницького ендокринологічного диспансеру апарат для лікування діабету

Благодійний фонд Петра Порошенка зібрав для Вінницького обласного ендокринологічного диспансеру кошти на придбання апарату «Сонока» для лікування ускладнень важких форм діабету.

Про це повідомляє прес-служба Фонду Порошенка.

Колишній міністр закордонних справ України Петро Порошенко передав чек-сертифікат на суму 90 тисяч гривень для Вінницького обласного ендокринологічного диспансеру. Ця сума буде спрямована на закупівлю апарату «Сонока» та відповідного хірургічного обладнання для лікування ускладнень важких форм діабету.

П. Поршенко зустрівся з лікарями диспансеру та висловив подяку за сумлінну і професійну роботу, привітав з Новим роком та Різдвом Христовим і висловив надію, що придбане обладнання допомагатиме вінничанам.

«Я обіцяв, що до нового року ми вам допоможемо. Сьогодні, в День дипломатії, я тут в рідній Вінниці. Вірю й надіюсь, що цей апарат, який буде придбаний допоможе нужденним», - сказав Петро Порошенко.

Головний лікар диспансеру Пилип Прудиус подякував Петру Олексійовичу за значну фінансову допомогу диспансеру і заявив, що тепер є можливість завершити процес закупівлі обладнання.

Зараз, керівництво лікарні проводить останні перемовини щодо постачання «Соноки» до Вінниці. Вже на початку нового року очікується, що пацієнти клініки зможуть отримати якісну сучасну медичну допомогу за допомогою цього апарату.

Нагадаємо, що раніше «Благодійний фонд Петра Порошенка» планував провести благодійний марафон до Всесвітнього дня боротьби проти діабету, який визначений 14 листопада.

ВИННИЦА.info


0
0