19 черв. 2015 17:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

92

0

Порошенко наказав відсторонити вінничанина Вовка від керівної посади в СБУ

Порошенко наказав відсторонити вінничанина Вовка від керівної посади в СБУ

 Вовка звільнять з посади начальника Слідчого управління СБУ


Порошенко наказав відсторонити вінничанина Вовка від керівної посади в СБУ

 Петро Порошенко зазначив, що до кінця дня очікує від тимчасово виконуючого обов’язки Голови СБУ подання про звільнення із займаних посад Першого заступника Голови СБУ Юрія Артюхова, заступників Голови СБУ Віталія Циганка та Віктора Ягуна і начальника Слідчого управління СБУ Василя Вовка.

Про це сьогодні, 19 червня сказав Президент на нараді з керівниками силових відомств і структур щодо невідкладних заходів для підвищення ефективності боротьби з корупцією, контрабандою та зловживаннями на митниці, повідомляє прес-служба Президента.

«Я просив би Вас, Василь Сергійовичу (Грицак – ред.), як виконуючого обов’язки голови Служби Безпеки, сьогодні до кінця дня внести мені подання про відсторонення від посад Першого заступника Голови Служби пана Артюхова, заступника Голови Служби пана Циганка, заступника Голови Служби пана Ягуна і начальника Слідчого управління СБУ пана Вовка. І внести мені пропозиції щодо серйозного кадрового укріплення , яке забезпечить проведення реформи», - сказав П. Порошенко.

Як відомо, 56-річний Василь Вовк родом з с. Руданське Шаргородського району, працює начальника Слідчого управління СБУ з 27 березня 2014 року. На парламентських виборах, що проходили в жовтні він був кандидатом в депутати на ОВО № 15 з центром в м. Шаргород, тоді він поступився голосами Івану Споришу. Василь Вовк має в своїй біографії навчання у вищій школі КДБ СРСР.

ВИННИЦА.info

title