24 верес. 2010 20:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

43

0

Порошенко порвав з Нашою Україною?

Порошенко порвав з Нашою Україною?

Екс-міністра закордонних справ не включено до нового складу політради партії


Порошенко порвав з Нашою Україною?

До нового складу політради партії "Наша Україна" не потрапив Петро Порошенко.

Як повідомляє кореспондент "Української правди", його прізвище взагалі не значилося в списку кандидатів, за яких проголосував з'їзд партії.

Колишня голова політради Віра Ульянченко закликала не акцентувати на цьому увагу.

"Ну і що? У нас не обрали до політради багатьох людей, які входили до попереднього складу ради партії", - сказала Ульянченко.

Вона пояснила, що Порошенко не був висунутий вінницьким осередком партії Наша Україна, який делегував його до попереднього складу політради.

За інформацією "Української правди", зараз не зрозуміла партійна приналежність Порошенка.

Так заяву про вхід до Нашої України він начебто не писав. Натоміть його пов'язують з партією "Солідарність", а його соратники начебто балотуватимуться до Вінницької облради за списком партії "Єдність"

При цьому в звіті голови політради про діяльність "Нашої України" в період з червня 2009 по вересень 2010 прізвище Порошенка згадується в переліку тих однопартійців, які були активними учасниками ток-шоу на центральних телеканалах.

Також на з'їзді в п'ятницю було проголосовано персональний склад ради партії чисельністю до 140 осіб. З'їзд також рекомендував раді партії обрати головою Валентина Наливайченка.

 

Українська правда


0
0