10 листоп. 2010 16:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

53

0

Порошенко взявся допомогти Вінницькому ендокринологічному диспансеру. ФОТО

Порошенко взявся допомогти Вінницькому ендокринологічному диспансеру. ФОТО

Порошенко проведе благодійний марафон для придбання медобладнання Вінницькому ендокринологічному диспансеру і подарував медичному закладу чек на придбання холодильника


Порошенко взявся допомогти Вінницькому ендокринологічному диспансеру. ФОТО

«Благодійний фонд Петра Порошенка» планує провести благодійний марафон до Всесвітнього дня боротьби проти діабету, який визначений 14 листопада.

Про це під час прес-конференції у Вінниці повідомив засновник фонду Петро Порошенко.

«Ми сьогодні відвідали Вінницький обласний ендокринологічний диспансер, де обговорили з головним лікарем цієї лікарні проведення чергового благодійного марафону до дня діабету, який буде присвячений закупівлі лікувального обладнання до Вінницької спеціалізованої лікарні», - повідомив він.

Він переконаний, що лікарі цієї лікарні заслуговують на підтримку. «Я думаю, що та участь і та відкритість і щирість вінницьких лікарів, які спрямовані на покращення якості медичного обслуговування –сьогодні заслуговує на цю підтримку», - сказав П.Порошенко.

Він повідомив, що приїхав у лікарню – віддячити лікарям за їх допомогу. «Коли звернулись до лікарів щодо надання медичної допомоги - операцій кільком жителям Крижопільського району, лікарі відкликнулись. І було приємно, що коли я приїхав - ці люди, завдячуючи лікарям, вже відновили своє нормальне життя і повернулись до роботи», - розповів П.Порошенко.

Під час відвідування лікарні П.Порошенко вже подарував сертифікат на придбання обладнання для цього медичного закладу.

Довідка

Благодійний Фонд Петра Порошенка працює вже більше 10 років. Фонд турбується про малозабезпечених пенсіонерів; проявляє турботу про дітей-сиріт і підтримує багатодітні сім'ї. По всіх містах України фондом Петра Порошенка продовжують встановлюватися дитячі майданчики.

За час своєї діяльності Фонд активно допомагає православним громадам і бере участь у відновленні православних храмів та відродженні християнських святинь, а також активно бере участь у програмі «Зігрій любов'ю дитину», в рамках якої 11 багатодітних сімей, які живуть на Вінниччині та виховують десять і більше дітей отримали матеріальну допомогу.

Зокрема, Фондом було подаровано два будинки (у Вінниці та Сальнику) і квартира, для інших сімей - житло ще будується, і якісно поліпшуються умови їх проживання.

 Порошенко взявся допомогти Вінницькому ендокринологічному диспансеру. ФОТО

Порошенко взявся допомогти Вінницькому ендокринологічному диспансеру. ФОТО - фото 2

Порошенко взявся допомогти Вінницькому ендокринологічному диспансеру. ФОТО - фото 3

Порошенко взявся допомогти Вінницькому ендокринологічному диспансеру. ФОТО - фото 4

Порошенко взявся допомогти Вінницькому ендокринологічному диспансеру. ФОТО - фото 5

Порошенко взявся допомогти Вінницькому ендокринологічному диспансеру. ФОТО - фото 6

Порошенко взявся допомогти Вінницькому ендокринологічному диспансеру. ФОТО - фото 7

Порошенко взявся допомогти Вінницькому ендокринологічному диспансеру. ФОТО - фото 8

ВИННИЦА.info


0
0