26 трав. 2016 15:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

261

0

Потап і група MOZGI 17 червня влаштують у Вінниці найгучнішу вечірку-концерт!

Потап і група MOZGI 17 червня влаштують у Вінниці найгучнішу вечірку-концерт!

 У Вінниці виступить Потап з групою "Мозги"


Потап і група MOZGI 17 червня влаштують у Вінниці найгучнішу вечірку-концерт!

 Перший концерт однієї з найпопулярніших груп України MOZGI у Вінниці пройде 17 червня о 20.00 у спортивному клубі «Нокаут», який на цей час перетвориться на майданчик найгучнішої вечіркиліта.

– Дві великі фан-зони і зручні місця у секторах - 17 червня у «Нокауті» місця вистачить всім! Для запальних танців і найяскравішого відриву під найпопулярніші танцювальні треки № 1 в Україні! – обіцяють організатори концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Будемо разом співати всі найкачовіші пісні: «Вертолёт», «Аябо», «Хлам», «Хит моего лета», «Свободен», «Вылюби», «Ножомпо», «Холостой», «Полицаи», «Любовь», «Висимвсе» і багато інших! Руки будуть над головами, погані думки і сум – «в хлам», а ми дружно і весело – «снифф, снифф, уйдем в отрыв»!

На великому сольному концерті MOZGI вінничан чекають всі улюблені хіти, нові експерименти і пісні свіженького міні-альбому «Bar», зокрема, «Любовь» і «Бармен», які нещодавно група запустила у ротацію.

Нагадаємо, у світ концертної індустрії група MOZGI увірвалась два роки тому – і одразу знесла все на своєму шляху. Україна одержала найкрутіший чоловічий колектив, кожна пісня якого підриває хіт-паради. Ще б пак! Адже кожний учасник групи – суперзірка!

Потап – геніальний продюсер і багатогранна творча особистість, що поєднує в собі хітмейкера, шоумена, сценариста і режисера кліпів.

Дядя Вадя – один з найкращих вокалістів на території СНД, сольний виконавець і учасник багатьох музичних проектів.

Всі разом у спільній групі вони знайшли справжню «віддушину». MOZGI — це чоловічий клуб мисливців за емоціями, що об'єднав брутальних і серйозних, сильних і спортивних справжніх чоловіків. Кожний сингл і кліп MOZGI - це оцифрована історія з життя, розказана від імені справжніх чоловіків, які не здаються ні перед чим.

Стиль своєї музики учасники групи MOZGIу жарт називають «електро-шаурма»: це суміш Заходу з його ритмом і потужними бітами, і Сходу, який проявляється в етнічному звучанні.

- MOZGI для мене -  справжня віддушина! Замість того,  щоб збиратися в барі і пити пиво, ми об’єднуємося на студії і записуємо пісні. У нашій творчості відбиті абсолютно чоловічі теми, працювати в такому колективі дуже легко! – зізнається Потап. - Кожний з учасників групи по-своєму зірка. MOZGI  - це музичний шестипалий кулак! Наша основна традиція перед виходом на сцену – відкинути свій зоряний статус убік!

На концертах учасники групи MOZGI відриваються по повній, завжди запускають інтерактиви із залою і проводять флешмоб з піднятими вверх руками, який користується шаленим успіхом.

- MOZGI влаштовують найкрутіші вечірки. Коли ми гуляємо, міста вибухають! - обіцяють вінничанам учасники групи.

Не пропустітьвеликий сольний концерт групи MOZGI 17 червня о 20.00 у СК «Нокаут» (вул. Кірова, 2)!

Придбати квитки на головний розривний концерт літа ви можетепрямо зараз на сайтіhttp://bilet.vn.ua і за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55. Також квитки продаються у касах Вінницького театру імені Садовського, Будинку офіцерів і на 2 поверсі «Магігранду».

Потап і група MOZGI 17 червня влаштують у Вінниці найгучнішу вечірку-концерт!

Потап і група MOZGI 17 червня влаштують у Вінниці найгучнішу вечірку-концерт! - фото 2

Потап і група MOZGI 17 червня влаштують у Вінниці найгучнішу вечірку-концерт! - фото 3

 Потап і група MOZGI 17 червня влаштують у Вінниці найгучнішу вечірку-концерт! - фото 4

 Потап і група MOZGI 17 червня влаштують у Вінниці найгучнішу вечірку-концерт! - фото 5

 Потап і група MOZGI 17 червня влаштують у Вінниці найгучнішу вечірку-концерт! - фото 6

Потап і група MOZGI 17 червня влаштують у Вінниці найгучнішу вечірку-концерт! - фото 7

Потап і група MOZGI 17 червня влаштують у Вінниці найгучнішу вечірку-концерт! - фото 8

Потап і група MOZGI 17 червня влаштують у Вінниці найгучнішу вечірку-концерт! - фото 9

Потап і група MOZGI 17 червня влаштують у Вінниці найгучнішу вечірку-концерт! - фото 10

Потап і група MOZGI 17 червня влаштують у Вінниці найгучнішу вечірку-концерт! - фото 11

title

title

title