10 жовт. 2016 16:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

68

0

Працівниця вінницької ювелірної компанії «прикарманила» дорогоцінностей на 2,5 мільйони гривень

Працівниця вінницької ювелірної компанії «прикарманила» дорогоцінностей на 2,5 мільйони гривень

 Вінницький апеляційний суд відправив жінку за грати на 7 років 


 Апеляційний суд Вінницької області залишив в силі вирок суду першої інстанції, за яким жінку, яка привласнила коштовності ювелірної фірми на суму 2,2 млн. гривень, засудили до 7 років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду Вінницької області.

47-річна жінка працювала менеджером зі збуту у відомій вінницькій ювелірній компанії. За накладною вона отримала понад 45 кілограмів браслетів, кольє, перстнів та інших золотих і срібних виробів. Третину коштовностей спритниця привласнила, решту – повернула. Відтак заподіяла підприємству більше 2,5 мільйонів гривень матеріальної шкоди.

Суд першої інстанції жінку визнав винною у скоєнні злочину, передбаченого ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Засудив її до 7 літ в’язниці. До того ж крадійка 2 роки не матиме права обіймати посади чи займатись діяльністю, пов’язаною з обліком та розпорядженням товарно-матеріальними цінностями.

З рішенням місцевого суду не погодилися ні сторона обвинувачення, ні заарештована. Прокурор у своїй апеляційній скарзі виступав за більш суворе покарання – 10 років. Обвинувачена ж просила вирок скасувати, бо вважає себе невинуватою. Однак колегія суддів апеляційного суду детально розібралася в обставинах справи та відхилила обидві апеляційні скарги. Вирок набув чинності, і жінка проведе 7 років за ґратами.

Вінниця.info