15 трав. 2020 09:50

Останнє оновлення  
24 січ. 2024 17:47
Місто
0

110

0

Працівникам Вінницької міськради дозволили працювати дистанційно до 22 травня

Працівникам Вінницької міськради дозволили працювати дистанційно до 22 травня

Моргунов продовжив період дистанційної роботи деяким працівникам мерії до 22 травня


Працівникам Вінницької міськради дозволили працювати дистанційно до 22 травня


Мер Вінниці підписав розпорядження Про запровадження дистанційної роботи на період карантину. До 22 травня дистанційно будуть виконувати роботу працівники, які подали відповідні заяви.

«Запровадити з 12 травня 2020 року по 22 травня 2020 року дистанційну роботу на дому працівників виконавчих органів міської ради згідно з додатками.

2. Департаменту інформаційних технологій міської ради забезпечити та перевірити підключення кожного працівника до дистанційної роботи на дому.

3. Працівники, які працюватимуть дистанційно, упродовж робочого часу зобов’язані:

  • виконувати обов’язки, передбачені посадовими інструкціями;
  • перевіряти електронну пошту, оперативно відповідати на листи та готувати відповіді на доручення;
  • відповідати на дзвінки керівництва та бути готовими при необхідності з’явитися на роботу;
  • після закінчення режиму дистанційної роботи подати звіти про проведену роботу за звітній період до департаменту кадрової політики міської ради за підписом керівника.

4. Керівники виконавчих органів забезпечують, повністю контролюють та несуть персональну відповідальність за роботу працівників, що працюють дистанційно. У разі порушення працівниками, що працюють дистанційно, вимог п.3 даного разпорядження, керівник виконавчого органу готує доповідну записку, в якій ініціює скасування режиму дистанційної роботи для відповідного працівника та переведення його на звичайний режим роботи», - зазначено в розпорядженні.

Як повідомляла Вінниця.info раніше було розпорядження за яким працівники виконавчих органів міської ради до 24 квітня перевели на дистанційну роботу на дому. Рішення було продовжено до 11 травня, а тепер до 22 травня.

Вінниця.info