23 серп. 2010 12:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

22

0

Правоохоронці закрили нелегальну м’ясобійню у Вінницькій області

Правоохоронці закрили нелегальну м’ясобійню у Вінницькій області

Підприємець возив м’ясопродукти на ринки Одеси


Правоохоронці закрили нелегальну м’ясобійню у Вінницькій області

Співробітники УБОЗ спільно з працівниками відділу ветеринарної міліції Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Вінницькій області ліквідували підпільний м’ясопереробний цех у Чечельнику Вінницької області.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Вінницькій області.

За повідомленням, під час відпрацювання Чечельницького району співробітники УБОЗу спільно з працівниками відділу ветеринарної міліції та екіпажем ДАІ в нічний час зупинили фургон ЗІЛ, в термобуді якого водій перевозив м'ясо свинини, яловичини, конини та субпродукти загальною вагою близько 3 тонн без відповідних ветеринарних документів.

Міліція з’ясувала, що затримана продукція належить 44-річному приватному підприємцю з Чечельника, який займався закупівлею та забоєм сільськогосподарських тварин та облаштував в селищі забійний цех.

Під час перевірки даного цеху виявилось, що він офіційно не зареєстрований та працює без державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду, а продукція цеху переважно реалізовувалась на ринках Одеси.

Міліція вилучила затриману в автомобілі та підпільному цеху м’ясну продукцію, яку направила на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС у Вінницькій області.

Підприємця притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 107 КУпАП «Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог». 

 

ВИННИЦА.info


0
0