6 жовт. 2020 16:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

62

0

Правоохоронці розшукали 16-річного вінничанина, який зник напередодні

Правоохоронці розшукали 16-річного вінничанина, який зник напередодні

Хлопця знайшли в селі Пирогово поблизу місцевого магазину.


Правоохоронці розшукали 16-річного вінничанина, який зник напередодні

6 жовтня поліцейські розшукали хлопця, який напередодні не повернувся додому з прогулянки. Раніше він вже залишав домівку без дозволу батьків. Неповнолітнього знайшли в селі Пирогово поблизу місцевого магазину.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як зазначають в поліції, повідомлення про зникнення неповнолітнього надійшло близько 10-ї ранку від матері хлопця. Жінка повідомила, що вчора біля 15:00 години її син пішов з будинку та до теперішнього часу не повернувся. Мобільного телефону у нього не було.

Як розповів начальник сектору ювенальної превенції Вінницького відділу поліції Володимир Борищук, на пошуки підлітка задіяли особовий склад ювенальної превенції міста та Вишенського відділення поліції.

Поліцейські перевірили місця, де міг перебувати зниклий хлопець, спілкувались з його родичами, знайомими та перехожими громадянами.

Правоохоронці з’ясували, що сьогодні вранці зниклого бачили перехожі біля школи № 36 у селі Пирогово.

Через 3 години пошуків працівники ювенальної превенції Вишенського підрозділу поліції знайшли неповнолітнього в с. Пирогово, неподалік магазину.

З підлітком поліцейські провели профілактичну бесіду, а на його батьків склали адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками чи особами, що їх заміняють, обов’язків по вихованню дітей».

Вінниця.info, фото – поліції