10 лют. 2020 16:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

44

0

Правоохоронці Вінниці затримали чоловіка, який викрав Opel

Правоохоронці Вінниці затримали чоловіка, який викрав Opel

Раніше чоловік вже мав термін за грабіж


Правоохоронці Вінниці затримали чоловіка, який викрав Opel

7 лютого від час патрулювання поліцейські затримали водія, який спочатку порушив правила дорожнього руху, а потім ігнорував сигнали правоохоронців зупинитися. Виявилося, що іномарка, якою керував порушник, йому не належить. Раніше чоловік вже відбував покарання в місцях позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації Національної поліції у Вінницькій області.

7 лютого вночі на одній з вулиць міста патрульні помітили автомобіль Opel Omega, водій якого порушив правила дорожнього руху. На вимогу поліції зупинитись чоловік не відреагував. Поліцейські, врешті, наздогнали зловмисника та викликали слідчо-оперативну групу поліції.

Правопорушником виявився місцевий житель, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за грабіж та аналогічний злочин.

Поліцейські з’ясували, що автомобіль зловмиснику не належить. Кілька годин тому він викрав його на одній з вулиць міста. Поліцейські встановили власника та повернули йому автівку.

Наразі, зловмиснику оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою строком на 60 діб.

Поліцією відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом ). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше Вінницький апеляційний суд залишив під вартою жінку, яку підозрюють в розбійному нападі на іноземця.

Вінниця.info, фото – ілюстраційне