11 листоп. 2019 12:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

55

0

Правоохоронці затримали двох вінничан, які торгували наркотиками

Правоохоронці затримали двох вінничан, які торгували наркотиками

У Вінниці затримали двох осіб, які торгували наркотичними засобами та психотропними речовинами


Правоохоронці затримали двох вінничан, які торгували наркотиками

У Вінниці затримали двох осіб, які торгували наркотичними засобами та психотропними речовинами на території міста – 35-річну вінничанку, яка продавала амфетамін, а також 34-річного вінничанина, який продавав метадон. Наразі досудове розслідування у кримінальних провадженнях триває.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

За процесуального керівництва Вінницької місцевої прокуратури, працівниками поліції виявлено та припинено діяльність двох осіб, які незаконно збували наркотичні засоби та психотропні речовини на території м. Вінниці. Вказаними особами, виявилися 35-річна жителька міста Вінниці, яка збувала психотропну речовину - амфетамін.

Під час затримання вінничанки, за місцем її проживання, виявлено та вилучено електроні ваги та порошкоподібну речовину.

Дії підозрюваної особи кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, - незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин.

Крім того, також затримано 34-річного жителя міста Вінниці, який періодично збував на території обласного центру, наркотичний засіб - метадон. Дії підозрюваної особи кваліфіковано за ч.ч. 1, 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Вищевказаних осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України та підготовлено клопотання про обрання запобіжних заходів у виді тримання під вартою. Наразі досудове розслідування у кримінальних провадженнях триває.

Вінниця.info