25 квіт. 2016 14:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

61

0

Представники громадських організацій на зустрічі з Сергієм Кудлаєнко підняли питання пенсій

Представники громадських організацій на зустрічі з Сергієм Кудлаєнко підняли питання пенсій

 Сергій Кудлаєнко провів робочу зустріч з громадськими організаціями Вінниччини


Представники громадських організацій на зустрічі з Сергієм Кудлаєнко підняли питання пенсій

 Більше двох років, в рамках підписаного Меморандуму, із народним депутатом Сергієм Кудлаєнком працюють 30 ГО Вінниччини, які проводять «круглі столи», конференції, форуми, робочі зустрічі, долучаються до соціальних проектів та благодійних акцій. Серед них: ветерани, пенсіонери, чорнобильці, жіноцтво, представники бізнесу, переселенці, учасники АТО, волонтери.

«У депутатській роботі важлива комунікація з громадою, в цьому напрямку добре допомагають приймальні, які працюють щоденно, електронні звернення. Всі керівники громадських організацій можуть мені зателефонувати у будь-який час, але завжди краще у відкритому спілкуванні прозвітувати, окреслити плани та обговорити соціальні негаразди і законодавчі зміни», - зазначив Сергій Кудлаєнко.

Під час дискусії учасники зібрання наголосили на неприпустимості оподаткування пенсій, проблемах із призначенням субсидій та пенсійним забезпеченням військовослужбовців, підняли й питання злочинності та правопорядку.

«Незабаром почне діяти новий закон про ОСББ, але його важко виконати, багато неузгодженостей, особливо із питань ремонту будівель та підготовки пакету первинних документів, тому потрібні термінові поправки до закону», - пояснив голова ОСББ Володимир Бурий та отримав від народного депутата запрошення долучитись до експертної групи із цих питань.

Учасники обговорили спільні заходи щодо святкування 30-річниці аварії на ЧАЕС та благодійний проект, запропонований спільнотою переселенців. Сергій Кудлаєнко повідомив громадськість про серію проектів з допомоги учасникам АТО та Вінницькому військово-медичному шпиталю і запросив долучатись до акції.

«Зустріч засвідчила - зворотній зв'язок працює, тому спільну роботу обов’язково продовжимо. Але на мій погляд, найважливішим є те, що  громадська активність і відповідальність вінничан зростає, а це впевнена ознака демократичних зрушень в суспільстві», - підкреслив народний депутат.

Представники громадських організацій на зустрічі з Сергієм Кудлаєнко підняли питання пенсій

Представники громадських організацій на зустрічі з Сергієм Кудлаєнко підняли питання пенсій - фото 2

Представники громадських організацій на зустрічі з Сергієм Кудлаєнко підняли питання пенсій - фото 3

Представники громадських організацій на зустрічі з Сергієм Кудлаєнко підняли питання пенсій - фото 4

Представники громадських організацій на зустрічі з Сергієм Кудлаєнко підняли питання пенсій - фото 5

Фото, прес-служби народного депутата