14 квіт. 2016 16:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Політика
0

107

0

Прем’єрство Гройсмана «напророкував» Русин. Що пишуть в соцмережах про главу Уряду

Прем’єрство Гройсмана «напророкував» Русин. Що пишуть в соцмережах про главу Уряду

 Реакція соцмереж на призначення Володимира Гройсмана Прем’єр-міністром 


Прем’єрство Гройсмана «напророкував» Русин. Що пишуть в соцмережах про главу Уряду

 14 квітня екс-мер Вінниці Володимир Гройсман став прем’єр-міністром України, в соцмережах активно коментують призначення керівника Уряду.

Свої публікації про нового главу Кабміну залишають як вінничани, так і люди з інших областей, які знайомі з Володимиром Гройсманом. Зокрема, мер Вінниці та товариш Володимира Борисовича, Сергій Моргунов на своїй сторінці пригадав спільну роботу в мерії, зазначив про відповідальність прем’єра та згадав особисті якості Володимира Борисовича, через які люди до нього були прихильними.

"Він ніколи не боявся брати відповідальність за прийняті рішення. І завжди прислухався до аргументів - не політичних гасел, підкреслюю, бо Володимир є тією людиною, яку цікавить фахова дискусія з експертами, а не політична доцільність в тій чи іншій ситуації. І головне - для нього завжди було  вкрай важливим комунікація і зворотній звязок з людьми", - написав Сергій Моргунов.

Екс-начальник міліції Вінниччини Віктор Русин пише, що він ще в 2013 говорив, що Гройсману потрібно йти на прем’єр міністра. Віктор Павлович висловив сподівання що саме Володимир Гройсман наведе лад в державі. 

Народні депутати залишають в соцмережах пости, залежна від їх політичної приналежності. Так Антон Геращенко з «Народного фронту» написав, що Яценюк пішов з посади щоб коли-небудь повернутись. 

А Юлія Тимошенко написала, що «Батьківщина» з обранням прем’єра перейшла в опозицію…

Сам Володимир Борисович після призначення, зі своєї сторінки в соцмережі подякував за довіру та пообіцяв працювати на благо громадян. 

ВИННИЦА.info