1 січ. 2021 18:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

108

0

Президент привітав жителів Вінниччини з Новим роком

Президент привітав жителів Вінниччини з Новим роком

Також до вінничан з привітаннями звернулися міський голова Вінниці Сергій Моргунов та очільник ОДА Сергій Борзов.


Президент привітав жителів Вінниччини з Новим роком

Президент України Володимир Зеленський записав новорічне звернення до жителів Вінницької області. В своєму привітанні очільник країни згадав про головні «символи» Вінниччини: Леонтовича зі «Щедриком», родючі сади та вінницьке сало, а також побажав міцного здоров’я.

«Дорогі жителі Вінниччини! Я щиро вітаю всіх вас з новим 2021-им роком, а також з усіма прийдешніми святами. Нехай рік, що наступив, буде таким же щедрим, як ваші славетні, родючі сади. Хай в ньому будуть злагода, достаток і, звичайно, мир. На вашій землі дух Різдва та зимової казки відчувається особливо. Адже саме Вінниччина подарувала Україні і світу Миколу Леонтовича, а разом з ним чарівну і дивовижну мелодію «Щедрика». Нехай в Новому році у вашому житті будуть тільки радісні мелодії і фантастичні, незабутні відчуття. Такі, що виникають, коли шматочок вінницького сала та й змастити вінницьким хроном, та й з духмяним чорним хлібом… Смакота! Ну і, звичайно, я бажаю кожному з вас міцного, міцного здоров’я. Усмішок на всі 32, температури на всі 36,6 і настрою на всі 100. Всім веселих свят!», ‒ каже очільник держави у своєму відеозверненні.

Окрім того, до жителів Вінниччини звернувся голова облдержадміністрації Сергій Борзов. Він порадив зберегти свої найкращі якості в новому році та побажав, аби поруч завжди були найближчі люди.

«Шановні вінничани, мої земляки! Ви ‒ сильні, ви ‒ добрі, ви ‒ люблячі, чесні й красиві, талановиті та справжні! Збережіть все це в собі і пронесіть найкраще в 2021 рік. Нехай поруч будуть ваші люди: рідні, близькі, діти, друзі. Ми всі потрібні один одному. Будьте здорові і щасливі. З Новим роком, з Різдвом! Ваш Сергій Борзов, голова Вінницької обласної державної адміністрації», ‒ привітав очільник регіону своїх земляків.


Також вінничан з новим 2021-им роком привітав міський голова Сергій Моргунов. Мер подякував містянам, нагадав, як важливо бути згуртованими, та порадив зустріти свята з родиною.

«Зимові свята ‒ це завжди мрії й надії на краще. Та, за традицією, ми спочатку підсумовуємо рік, що минає. 2020-ий був складним для кожного, але я не буду говорити про пандемію і виклики. Замість складних цифр і звітів для мене важливо сказати «Дякую!» кожному з вас. Цей рік показав, як важливо бути разом. Згуртованими, сильними, як ми, вінничани. Усі успіхи та досягнення нашого рідного міста ‒ це наші з вами спільні здобутки. Тепер нас більше. Адже з нашою міською громадою об’єдналися ще сім сусідів. І всі ми хочемо, щоб новий рік приніс добрі новини, щоб був успішним. Щоб наша Вінниця розвивалася далі. Давайте любити й берегти рідне місто разом. Бажаю в новому році миру, щастя та міцного здоров’я кожній вінницькій сім’ї, кожному вінничанину та вінничанці! Проведіть свята з родиною, обійміть дітей, привітайте сусідів, зателефонуйте батькам. Хай Господь оберігає вас і ваші родини! З новим 2021 роком та Різдвом Христовим!», ‒ каже Сергій Моргунов у своєму привітанні.


Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, відео ‒ з сайту Вінницької ОДА та фейсбук-сторінки Сергія Моргунова

title

title