24 лют. 2022 12:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Влада
0

131

0

Президент закликав українців підтримувати військових ЗСУ і мобілізуватись

Президент закликав українців підтримувати військових ЗСУ і мобілізуватись

Виступ Президента України Володимира Зеленського 24 лютого 12.00


Президент закликав українців підтримувати військових ЗСУ і мобілізуватись

Виступ Президента України Володимира Зеленського 24 лютого 12.00.

«Зараз дуже важлива наша єдність у всьому. Для цього потрібна мобілізація різна мобілізація. Мобілізація різна, і мобілізація інформаційна від вас, журналісти. Важливо пояснювати людям, де маніпуляція, де брехня, де що відбувається. Мобілізація бойового духу.

Хочу звернутись до всіх громадян, до всіх наших ЗМІ, до всіх медіа поширювати інформацію, як б’ються наші військові. Нашим військовим потрібна підтримка. Їм потрібна підтримка нашого населення.

ЗСУ ведуть тяжкі бої, відбиваючи атаки на Донбасі, на Сході, на Півдні і на Півночі. Ворог поніс серйозні втрати. Втрати ворога будуть ще більші. Вони прийшли на нашу землю.

Україна атакована з півночі, сходу та півдня. Атакована з повітря. Захист працює. Працює армія.

Національна солідарність на сьогодні це головна опора української державності.

Але я вважаю що вона не єдина. Ми вже видаємо зброю і будемо видавати для захисту нашої землі всім бажаючим, всім спроможнім захищати наш суверенітет.

Від кожного громадянина України залежить майбутнє нашого українського народу.

Кожен, хто має бойовий досвід і може приєднатись до оборони України, повинен прибути до відповідних центрів комплектації. Міністерство внутрішніх справ залучає до захисту ветеранів. Уважно слідкуйте за детальною інформацією.

Відранку ми маємо поранених військових. Там де в лікарнях потрібна кров, будь ласка, долучайтесь, ставайте донорами для наших військових.

Працювати зараз це також оборона в цих непростих умовах. Тому від кожного підприємця, від кожного підприємства залежить яким буде наше майбутнє. Дбайте про своїх працівників. Працюйте заради суспільства. Заради блага кожного. В людей мають бути всі необхідні товари і послуги. Національний банк і банківська система мають увесь необхідний ресурс щоб забезпечити фінансові потреби держави.

Я вдячний всім нашим національним політикам які підтримали Україну і захищають нашу незалежність. Серед нас немає опонентів.

Бутьте готові підтримувати свою державу на площах своїх міст.

Ми знімемо санкції зі всіх громадян України, які готові зі зброєю в руках захищати нашу державу у складі територіальної оборони.

Цей ранок увійшов в історію. Але ця історія різна для нашої країни і для Росії. Ми розірвали дипломатичні відносини з Росією. Україна захищається і не віддасть своєї свободи, щоб там не думали в Москві.

Для українців незалежність і право жити на своїй землі зі своєю волею це найвища цінність.

Росія підло, рано вранці напала на нашу державу. Так само як це зробила фашистська Німеччина у роки другої світової війни.

Відсьогодні наші держави по різні боки світової історії.

Російська держава стоїть на шляху зла. Але багато що залежить від російського народу. Громадяни Росії сьогодні самі будуть обирати, на якому шляху кожен з них особисто. Усім хто в Росії ще не втратив совість, час вийти і заявити протест проти цієї війни. Проти війни з Україною», - звернувся Президент України Володимир Зеленський.

"Шановні громадяни України, в кого є друзі, знайомі, родичі, журналісти, блогери в Росії, звертайтесь про них, вони повинні постійно говорити про це. Тоді Росія буде знати правду", -, сказав Президент.


Від редакції звертаємось до вінничан з проханням інформацію дізнаватись тільки з офіційних і перевірених джерел.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info

title