21 листоп. 2018 15:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

109

0

Придбання комерційної нерухомості: основні переваги

Придбання комерційної нерухомості: основні переваги

 Придбання комерційної нерухомості: основні переваги


 Сьогодні комерційна нерухомість від забудовника користується високим попитом. Нижні поверхи багатьох нових житлових комплексів відведені під об'єкти соціальної та торговельної інфраструктури. Купівля комерційної нерухомості у столичних новобудовах, розташованих в центрі, - вигідне вкладення в точки зору довгострокової перспективи. Надалі об'єкт можна здавати в оренду або продати за вищою вартістю.

Придбання комерційної нерухомості: основні переваги

«Плюси» комерційної нерухомості

Інвестувати в столичну нерухомість вигідно, адже місто постійно розвивається і запити жителів мегаполісу ростуть. Сьогодні спостерігається нестача якісних нежитлових приміщень в центральних районах Києва, що стимулює зростання цін на ринку.

Купівля комерційної нерухомості у житлових комплексах забезпечує стабільний потік клієнтів. Інвестиція в нежитлові об'єкти окупається швидше, ніж капіталовкладення в квартиру, і обіцяє отримання високого прибутку в подальшому.

Хороший варіант для інвестування - комерційна нерухомість в ЖК Чикаго Central House, розташованому в культурному і діловому центрі столиці.

Чому варто інвестувати в ЖК ЧИКАГО?

CHICAGO Central House - новобудова, розташована за адресою: вул. Антоновича, 44, в п'яти хвилинах ходьби від станції метро «Олімпійська» та в 15 хвилинах ходьби від Хрещатика. Реалізацією проекту займаються фахівці девелоперської компанії SAGA Development, відомої на українському ринку нерухомості з 2016 року. Метраж комерційних об'єктів в ЖК ЧИКАГО - 4000 м2.

Новобудова відповідає вимогам, які висуваються до нерухомості бізнес-класу. Будівництво ведеться за монолітно-каркасною технологією, що забезпечує стійкість будівлі. Цегляні стіни утеплюються 15-сантиметровими блоками мінеральної вати. Це істотно підвищує енергоефективність приміщень.

Під комерційні об'єкти відведені чотири нижні поверхи будинку. Планування приміщень розроблена з урахуванням специфіки закладів, які можуть тут розташовуватися:

  • офіс - приміщення на двох поверхах загальною площею 2442 м2;

  • бутик - шість окремих приміщень загальною площею 740 м2. Головна перевага - наявність великих вітрин;

  • ресторан - два об'єкти загальною площею 1000 м2. Передбачена можливість облаштування літніх майданчиків.

Власники «квадратних метрів» також можуть реалізувати інші бізнес-ідеї.

Зацікавлені в купівлі комерційної нерухомості можуть звертатися до відділу продажів. Менеджери дадуть відповідь на всі питання щодо вартості та термінів здачі об'єкта в експлуатацію. З документацією можна ознайомитися на сайті житлового комплексу.