20 лип. 2010 17:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Культура
0

152

0

Продюсер «Оленів» Збаращук одружується

Продюсер «Оленів» Збаращук одружується

тамадою буде «Тернопільський Сірий»


Продюсер «Оленів» Збаращук одружується

Наприкінці липня в одному із приміських вінницьких ресторанів планується головне шоу-весілля сезону. На прощання із холостяцьким життям продюсера гурту «Тверезість і Культура» Олега Збаращука планується приїзд цілого сузір’я популярних українських естрадних виконавців.

- Так, ми з Оксаною одружуємось і вже запросили на весілля найближчих родичів та друзів!, - підтвердив сенсаційну новину Олег Збаращук. – Весілля буде казковим, але усіх секретів я вам не розкажу – це сюрприз для всіх, в тому числі й молодої.

Наречений також поки що приховує місце проведення останньої холостяцької вечірки, на якій хіт-лайнером обіцяє стати близький друг «Оленів» - шоумен Сергій Притула («Тернопільський Сірий»).

- Катер на Південному Бузі – «Лялю Ратушну» чи «Пирогова» замовляти не будемо, бо ще хтось запливе за буйки!, - відверто зізнався Олег Збаращук. – Але хлопці з гурту і персонально Вітя Бронюк щось таке вчудять, що б цей вечір запам’ятався на все життя.

Довідка

Офіційна історія гурту розпочалась навесні 2005 –ого року. Саме тоді декілька випускників Вінницького державного педагогічного університету остаточно зрозуміли, що музика у їх житті дещо більше, ніж просто студентська розвага і розпочали репетиції. На той момент у групі грали: Вітя Бронюк – вокал і баян, Денис Репей – бас, Костя Терепа – гітара, Сашко Філінков – барабани.

На одну з репетицій випадково потрапив продюсер Олег Збаращук. Відверто кажучи, його реакція на творчість музикантів була негативною, але зацікавило те, що це було щось нове, не схоже на загальноприйняті музично-стильові шаблони. Як відомо, аби оцінити товар, потрібно запропонувати його споживачеві чи то слухачеві. Так і зробили. 2 червня в місті Вінниця на розігрів групи «ТАЛІТА КУМ» вийшла група «ТІК» і представила перед тисячною аудиторією свої творіння.

Дебют виявився вдалим і саме цей день 2 червня вважається Днем народження групи «ТІК».

 

ВИННИЦА.info


0
0