10 лип. 2020 10:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

144

0

Професіоналізм вінничанина Кудлаєнка високо оцінили урядовці. В чому секрет успіху?

Професіоналізм вінничанина Кудлаєнка високо оцінили урядовці. В чому секрет успіху?

Професіоналізм вінничанина Кудлаєнка високо оцінили урядовці


Професіоналізм вінничанина Кудлаєнка високо оцінили урядовці. В чому секрет успіху?

Інфраструктурні проекти державного рівня викликають особливу зацікавленість українського суспільства. Це не дивно, адже впродовж багатьох років такі об’єкти занепадали, серед них - автомагістралі, залізниця, аеропорти, що сьогодні потребують капітальних ремонтів, будівництва чи реновації. Як виявилось, завдяки злагодженій співпраці всіх гілок влади, інфраструктура країни може оновлюватись значними темпами. Таким став проект з розбудови міжнародного аеропорту Одеса, до якого дотичний відомий вінничанин.

«Обіцяв-зробив» - такий принцип роботи продовжує демонструвати Сергій Кудлаєнко, екс-нардеп - вінничанин, який після завершення роботи в парламенті VIII скликання отримав пропозицію очолити Державне підприємство «Дирекція з будівництва міжнародного аеропорту Одеса».

Масштабний і дороговартісний проект з будівництва транспортної інфраструктури реалізується з 2017 року, а з появою на підприємстві Кудлаєнка справа суттєво зрушилась з місця. Роботи ведуться чітко за графіком, якісно, професійно. 2800 м всепогодної злітної смуги із сучасною навігацією отримає третій за рівнем навантаженості аеропорт України.

Вартість проекту складає більше 2 млрд грн. Злітно-посадкова смуга передбачає посадку повітряних суден в умовах зниженої видимості, прийом «важких»літаків - Boing 737-900 і 767, а в перспективі, до 2022 року, і ще більш сучасних аеробусів як Boing 777.

Сергій Кудлаєнко налагодив плідну комунікацію із облдержадміністрацією, обласною радою, мерією Одеси, а також зумів організувати чітку роботу професійного колективу підприємства.

«Мені завжди подобалась практична діяльність, коли можна отримати реальний результат. Тому, погодився на потужний інфраструктурний проект, який став ще й новим особистим досвідом, адже будівельна галузь для мене – професійна новація. Підприємство, якісно виконує державне замовлення з будівництва об’єкту. Це велика відповідальність і напружена робота всього колективу. Сподіваємось на вчасне введення нової злітно-посадкової смуги аеропорту в експлуатацію. Перша черга будівництва готова на 100%», - прокоментував вінничанин.

Наприкінці травня, чиновники з Мінінфраструктури проінспектували роботи та вручили Подяки колективу на честь успішного завершення першої черги будівництва. Почесні Грамоти та цінні подарунки за високі досягнення в роботі отримали працівники підприємства та його керівник - Сергій Кудлаєнко від Одеської обласної ради та мерії Одеси до Дня Конституції України.

«Підприємство налічує близько 50 працівників, роботи ведуться на свіжому повітрі, тому будівництво, навіть під час карантину, не припинялось ні на один день. Сергій Кудлаєнко - наш керівник, прекрасний спеціаліст, досвідчена людина і, не виключаємо, що після завершення проекту, він піде на підвищення», - прокоментував Артем Питомець, голова профспілки працівників ДП « Дирекція з будівництва міжнародного аеропорту Одеса».

Колектив очікує на приїзд високих гостей до Дня Незалежності, коли об’єкт буде повністюготовий до прийняття в експлуатацію.

На думку очільника підприємства – Сергія Кудлаєнка, реновація Одеського міжнародного аеропортує значною подією для місцевої влади та держави в цілому, адже це сприятиме розвиткурегіону як південнихекономічних «воріт» країни.

Він пояснив, що успіх масштабних проектів, у яких задіяно органи влади та колективи людей, і на місцевому, і на всеукраїнському рівні, полягає у відповідальності та професіоналізмі. Саме ці чинники спрацюють у майбутньому для розбудови країни.

Професіоналізм вінничанина Кудлаєнка високо оцінили урядовці. В чому секрет успіху?

Професіоналізм вінничанина Кудлаєнка високо оцінили урядовці. В чому секрет успіху? - фото 2

Професіоналізм вінничанина Кудлаєнка високо оцінили урядовці. В чому секрет успіху? - фото 3

Професіоналізм вінничанина Кудлаєнка високо оцінили урядовці. В чому секрет успіху? - фото 4

Професіоналізм вінничанина Кудлаєнка високо оцінили урядовці. В чому секрет успіху? - фото 5

Професіоналізм вінничанина Кудлаєнка високо оцінили урядовці. В чому секрет успіху? - фото 6

Професіоналізм вінничанина Кудлаєнка високо оцінили урядовці. В чому секрет успіху? - фото 7

Професіоналізм вінничанина Кудлаєнка високо оцінили урядовці. В чому секрет успіху? - фото 8

Професіоналізм вінничанина Кудлаєнка високо оцінили урядовці. В чому секрет успіху? - фото 9