14 серп. 2018 12:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

77

0

Програма святкування Дня Незалежності та Дня Прапора у Вінниці

Програма святкування Дня Незалежності та Дня Прапора у Вінниці

Програма святкування Дня Незалежності та Дня Прапора у Вінниці


Програма святкування Дня Незалежності та Дня Прапора у Вінниці

 24 серпня вже традиційно на майдані Незалежності відбудеться Фестиваль сучасного українського мистецтва «Подільська Пектораль». Також цього дня проходитимуть різноманітні виставки, зокрема КП «Центр історії Вінниці» влаштує виставку «Парад Незалежності», а усі гості свята зможуть взяти участь у майстер-класах з прикладного мистецтва.

Про це повідомляє прес-службa Вінницької міської рaди.

Напередодні головного свята держави, 23 серпня, в Україні відзначають День Державного Прапора України. Цього дня о 9:00 на майдані Незалежності відбудеться урочисте підняття головного символу країни. О 17:00 на площі Європейській розпочнеться концерт «Молодь за майбутнє України». О 21:00 на цій площі відбудеться концерт заслуженого артиста України Станіслава Городинського «Роде наш, славетний український».

24 серпня фактично всі заходи у Вінниці будуть зосереджені на майдані Незалежності. О 13:00 на головній площі міста розпочнеться VII Фестиваль сучасного  українського мистецтва «Подільська пектораль». На майдані проходитимуть виставки шкіл естетичного мистецтва, централізованої бібліотечної системи «Пізнаємо Україну», покажуть колекції обласного краєзнавчого музею, декоративно-прикладного мистецтва Тульчинського училища культури та майстрів міста і області.

О 15:00 розпочнеться святковий концерт «Таланти рідної землі, тобі даруєм, Україно!». На сцені виступлять кращі колективи і окремі виконавці міста та області.

В цей день для вінничан гратимуть Вінницький міський естрадно-духовний оркестр «ВінБенд», академічний ансамбль пісні і танцю «Поділля» Вінницької обласної філармонії. Також виступатиме гурт «Sunrise» та солісти вокальної студії «Зоряна мрія» міського Палацу мистецтв. Завершуватиме концертну програму гурт «Експромт» Вінницької обласної філармонії, де солістом є відомий співак Олександ Онофрійчук.

«Ми запрошуємо 24 серпня усіх вінничан на майдан Незалежності. З 13:00 на гостей чекатимуть різноманітні майстер-класи з прикладного мистецтва, концертна програма та інші розваги. Усі бажаючі зможуть взяти участь у майстер-класах та зробити щось собі на згадку», – зазначила заступник директора департаменту культури Ольга Дернова.

Програма святкування Дня Незалежності та Дня Прапора у Вінниці

Вiнниця.info