4 груд. 2020 14:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

111

0

Прокуратура розслідує факт рейдерського захоплення Іллінецького цукрового заводу

Прокуратура розслідує факт рейдерського захоплення Іллінецького цукрового заводу

Відкрито кримінальне провадження


Прокуратура розслідує факт рейдерського захоплення Іллінецького цукрового заводу

Вінницька обласна прокуратура зареєструвала кримінальне провадження щодо факту рейдерського захоплення Іллінецького цукрового заводу.

Про це повідомили у прес-службі Вінницької обласної прокуратури.

«В ході здійснення моніторингу інформаційного простору встановлено, що протягом 27 листопада по 1 грудня цього року у соціальних мережах, деяких друкованих ЗМІ опубліковано матеріал про спроби протиправного заволодіння майном ТОВ «Іллінецький цукровий завод» шляхом вчинення фіктивних правочинів та реєстраційних дій із використанням документів, які містять недостовірну інформацію, що призвело до незаконного відчуження на користь третіх осіб права власності деяких фізичних осіб на частку майна підприємства.

В подальшому, прокурорами перевірено опубліковану інформацію шляхом її співставлення з даними державних реєстрів, в результаті чого встановлено факт відсутності серед засновників ТОВ «Іллінецький цукровий завод» однієї з ймовірно потерпілих осіб, що свідчить про достовірність інформації та наявність в діях певних осіб ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 206-2 КК України, тобто протиправне заволодіння майном підприємства», – повідомили у прокуратурі.

В прокуратурі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей про кримінальне правопорушення, передбачене 206-2 КК України.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info