5 січ. 2016 10:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

90

0

Прокурори прийматимуть вінничан в приміщеннях колишніх райпрокуратур

Прокурори прийматимуть вінничан в приміщеннях колишніх райпрокуратур

 Прокуратури реорганізували, але звернення приймають й надалі 


Прокурори прийматимуть вінничан в приміщеннях колишніх райпрокуратур

 Громадяни, як і раніше, можуть подавати звернення у прокуратуру за місцем роботи та проживання. Звернення приймаються у представництвах новостворених прокуратур, які діятимуть у кожному районному центрі, місті на базі раніше існуючих районних та міжрайонних прокуратур.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

Як відомо, шляхом реорганізації 29 прокуратур районного рівня на території Вінницької області створено 6 місцевих прокуратур:

Бершадська з місцем розташування в м. Бершадь, вул. Шевченка, 2, територіальна юрисдикція розповсюджується на Бершадський, Чечельницький, Теплицький, Тростянецький, Крижопільський, Піщанський райони та м. Ладижин;

Вінницька з місцем розташування в м. Вінниці, провул. Цегельний, 8, територіальна юрисдикція розповсюджується на м. Вінницю та Вінницький район;

Жмеринська з місцем розташування в м. Жмеринка вул. Інтернаціональна, 6-а, територіальна юрисдикція розповсюджується на Барський, Жмеринський, Шаргородський, Тиврівський райони;

Калинівська з місцем розташування в м. Калинівка, вул. Дзержинського, 39, територіальна юрисдикція розповсюджується на Калинівський, Хмельницький, Козятинський, Літинський, Погребищенський райони;

Могилів-Подільська з місцем розташування в м. Могилів-Подільський, вул. Покровська, 5, територіальна юрисдикція розповсюджується на Могилів-Подільський, Муровано-Куриловецький, Чернівецький, Ямпільський, Томашпільський райони;

Немирівська з місцем розташування в м. Немирів, вул. Шевченка, 23, територіальна юрисдикція розповсюджується на Немирівський, Гайсинський, Тульчинський, Іллінецький, Липовецький, Оратівський райони.

Реформування не означає, що громадяни позбавлені можливості звертатися за захистом своїх конституційних прав до органів прокуратури.

Жителі всіх районів та міст області і в подальшому можуть звертатися зі своїми зверненнями (заявами та скаргами) до органів прокуратури за місцем праці та проживання. Для того, аби подати звернення, заяву, скаргу тощо до органів прокуратури, громадяни можуть звертатися до представництв названих прокуратур, які діятимуть у кожному районному центрі, місті на базі раніше існуючих районних та міжрайонних прокуратур.

Прийом громадян та заяв від них, як і раніше, проводяться щоденно в робочий час у адміністративних приміщеннях колишніх райпрокуратур.

У вихідні та святкові дні, жителі районів, не за місцем розташування місцевих прокуратур можуть звертатися з терміновими зверненнями по телефону до чергових працівників у місцеві прокуратури: та прокуратуру області цілодобово за телефоном (0432) 67-15-67.

Нагадаємо, 15 грудня 2015 року шляхом реорганізації 29 прокуратур районного рівня створено 6 місцевих прокуратур, в які призначено керівників та їх заступників.

ВИННИЦА.info