12 листоп. 2021 09:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

180

0

Протезування зубів за один сеанс: мрія чи реальність?

Протезування зубів за один сеанс: мрія чи реальність?

Протезування зубів дозволяє відновити цілісність зубного ряду при втраті одного або кількох зубів через хворобу, несвоєчасне лікування і т.д


Процедура встановлення зубних протезів – одна з найпопулярніших стоматологічних послуг нашого часу. Протезування зубів дозволяє відновити цілісність зубного ряду при втраті одного або кількох зубів через хворобу, несвоєчасне лікування і т.д. Якщо раніше протезування зубів займало до півроку, то тепер цю процедуру можна пройти за один день, скориставшись новою методикою встановлення протезів all-on-4.

Протезування зубів за один сеанс: мрія чи реальність?

Особливості протезування all-on-4

Ця прогресивна методика є порівняно новою, тому використовується поки що далеко не всіма стоматологічними клініками. На сьогоднішній день можна встановити такі зубні протези в Mydentist і ще декількох клініках, які використовують найпрогресивніші методики імплантації. зубів. Суть методики all-on-4 полягає у тому, що протези зубів встановлюються на порівняно невелику кількість штифтів. Замість традиційних 9-10 у цьому випадку використовується всього 4, і це забезпечує даній методиці такі переваги:

  • економія часу на процедуру;
  • менші фінансові витрати;
  • готові зубні протези за один візит до стоматолога.

Протези, встановлені за технологією all-on-4, надійно кріпляться до кісткової тканини щелепи за рахунок особливої подовженої конструкції штифтів. Чотири опорні елементи глибоко закріплюються в твердих тканинах щелепи і міцно фіксують всю незнімну конструкцію, яка здатна витримувати великі жувальні навантаження. За рахунок економії сил і трудовитрат, цена all-on-4 в Mydentist на порядок нижча, ніж коштує класична імплантація зубів.

Протезування зубів за один сеанс: мрія чи реальність? - фото 2

Тимчасові та постійні протези зубів

Професійне all-on-4 протезування займає лише один день, проте має продовження у вигляді другого етапу, який відкладено у часі. Важливо враховувати, що відразу після вживлення 4-х штифтів у кісткові тканини щелепи стоматолог встановлює тимчасовий протез з акрилу, який, однак, можна назвати тимчасовим лише умовно. Насправді при протезуванні зубів у mydentist.ua можна розраховувати на встановлення високоякісного тимчасового протезу з акрилу, який прослужить вірою та правдою протягом кількох років. Як правило, такі тимчасові імпланти спокійно витримують 3 роки використання та навіть більше. Відповідно до методики all-on-4 імплантація дозволяє змінювати тимчасові протези на постійні приблизно через півроку після операції. Якщо регенерація тканин завершилася раніше 6-ти місяців, допускається встановлення постійних імплантів швидше. Після встановлення постійних імплантів за системою все на чотирьох можна носити до 10 років, не знімаючи. При виникненні бажання зняти зубну конструкцію, достатньо звернутися до досвідченого стоматолога-хірурга Mydentist для безпечного та безболісного розбирання протезу за один сеанс. Дізнатись більше цікавих фактів про нову унікальну технологію швидкого протезування зубів All-on-4 можна на сайті mydentist.ua.