3 лип. 2019 12:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

139

0

Проведуть громадські слухання щодо розбудови набережної Бугу: планують яхт-клуб, пляжі і ресторан

Проведуть громадські слухання щодо розбудови набережної Бугу: планують яхт-клуб, пляжі і ресторан

Буде рекреаційний комплекс з рестораном, клубом, готелем, відкритим басейном.


Проведуть громадські слухання щодо розбудови набережної Бугу: планують яхт-клуб, пляжі і ресторан

Вінницька міська рада призначила дату громадських слухань з обговорення містобудівної документації – детального плану території, обмеженої вулицями Князів Коріатовичів, М. Оводова та річкою Південного Буг. Там планують збудувати яхт-клуб, ресторанний комплекс, житлові будинки, пляжі…

Слухання відбудуться 9 липня о 18:30, за адресою вул. Пушкіна, 11 (HUB Місто змістів).

«Замовником виготовлення документації є департамент архітектури та містобудування Вінницької міської ради. Розробник – МКП «Вінницький муніципальний центр містобудування і архітектури».

З основними техніко-економічними показниками детального плану території, графічними матеріалами та додатковою інформацією можна ознайомитись в департаменті архітектури та містобудування в робочі дні (з 16.00 до 17.00 години, к. 20), за адресою: м. Вінниця, вул. Пушкіна, 38.

Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій – працівники Відділу просторового розвитку департаменту архітектури та містобудування, тел. 67-22-76.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі департаментом правової політики та якості Вінницької міської ради за адресою: м. Вінниця, вул.Соборна, 59, каб. 710, тел. 59-51-55, 59-51-59, або за допомогою електронної пошти: [email protected]. У повідомленнях вказуються прізвища, імена, по батькові, місце проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місце знаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються», - зазначають на сайті міськради.

Реєстрація учасників відбуватиметься відповідно до документу, який посвідчує особу та підтверджує місце реєстрації.

Проведуть громадські слухання щодо розбудови набережної Бугу: планують яхт-клуб, пляжі і ресторан

Нагадаємо, що детальний план оновлення набережної розробив архітектор Олександр Коротких.

«Центр міста, але майже немає виходу до води. Це якось дивно. У нас є поруч вихід в районі «Кумбар» і в районі «Авангарду». Буг не сприймається як місце відпочинку, видний ресурс. Це шкода. Реконструюють територію від Староміського мосту до «Спартака», а від так – усі споруди і об’єкти, які на ній знаходяться. Наприклад, повністю переобладнають спортивну школу, а річковий порт прийматиме катери, які будуть курсувати як громадський транспорт.

Буде рекреаційний комплекс з рестораном, клубом, готелем, відкритим басейном. І такого басейну, що знаходиться безпосередньо в акваторії річки», - розповідав архітектор.

Проведуть громадські слухання щодо розбудови набережної Бугу: планують яхт-клуб, пляжі і ресторан - фото 2

Вінниця.info