9 черв. 2016 16:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Спорт
0

56

0

Пряма трансляція «Євро-2016» у Вінниці. Де подивитися?

Пряма трансляція «Євро-2016» у Вінниці. Де подивитися?

 У яких вінницьких спорт-клубах покажуть трансляцію «Євро-2016»


Пряма трансляція «Євро-2016» у Вінниці. Де подивитися?

 10 червня стартує найграндіозніша футбольна подія – Чемпіонат «Євро-2016», проводять його раз на чотири роки. Вже за день Франція стане ареною спортивних змагань. Впродовж місяця на футбольне поле вийдуть 24 команди. Виборола путівку на участь і збірна України. Свій перший матч вона зіграє 12 червня проти Німеччини.

Оскільки потрапити на Чемпіонат зможе далеко не кожен, редакція ВИННИЦА.info з’ясувала, де в місті вінничани можуть подивитися прямі трансляції ігор.

Клуб «Спорт-тайм» на Пирогова вже готує для відвідувачів шашлик та солену рибу. Кажуть, на час чемпіонату з 10 до 22 червня жодних авансів чи вимог мінімальних заказів не встановлювали та чекають на постійних клієнтів. Мають чимало екранів для трансляцій у окремих залах для курців, та тих, хто не палить.

«Ми маємо багато постійних клієнтів, які напевно прийдуть. Вже готуємо м'ясо та добре пиво. У нас над кожним столиком є по кілька більших і менших екранів, тому вболівальникам буде зручно дивитися», - каже бухгалтер установи Тамара.

У спортивному барі «Ліга» на Театральній запрошують відвідувачів, які люблять комфорт та простір під час переглядів матчів ЄВРО-чемпіонату. Просять реєструватися заздалегідь, а 12-го червня, коли відбудеться матч Україна-Німеччина, просять оплачувати  так звані депозити – коли компанія при замовленні столика має заздалегідь внести на рахунок бару 300 гривень, які потім підуть на пиво та їжу. Як розповідають у адміністрації установи, до меню фанатів входять 5 видів пива та легке пиво для тих, хто не любить сильно напиватися під час футболу. 

Кирило Шаманський, керівник кафе «Стейк-хаус» та боулінг-клубу «Амагама» на проспекті Юності орієнтується на клієнтів, які ведуть здоровий спосіб життя, та не особливо бажають вживати спиртні напої. Пропонує вболівальникам приходити до боулінг-клубу у футболках улюблених клубів, які беруть участь у чемпіонаті та обіцяє святкові акції. Натомість кухлем пива обіцяє пригостити тих, хто точно спрогнозує результати матчів та замовить дві години гри в боулінг.

Спеціальний великий екран встановили напередодні ЄВРО-2016 у кафе-клубі «4ROOM» на Свердловському масиві. Кожен третій бокал під час трансляцій – безкоштовний, обіцяють в установі.

"Mafia" тим часом запрошує клієтнів, які бажають дивитися матчі на свіжому повітрі. Майданчики з великими екранами та трансляцією працюють на майданчиках на Козицького.

Також футбольні вечори із переглядом обіцяють в кафе «Кнайпа», арт-пабі «Beer@Blues», ресторані «La Terazza» та новій кав’ярні «TheLittleID», яка розташувалася у приміщенні, де раніше була «Тет-а-тет» на Соборній. 

Розклад матчів Чемпіонату Європи з футболу

Пряма трансляція «Євро-2016» у Вінниці. Де подивитися?

Нагадаємо, що раніше вінничани просили облаштувати фан-зону до «Євро-2016».

Як ми повідомляли, відомі співаки і телеведучі зняли кліп в підтримку збірної України.

ВИННИЦA.info