1 жовт. 2021 17:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

87

0

Приховали статус COVID-19: на Вінниччині прикордонники не пустили до України 45 іноземців

Приховали статус COVID-19: на Вінниччині прикордонники не пустили до України 45 іноземців

Протягом дев'яти місяців 2021 року прикордонники виявили 70 випадків підроблених результатів ПЛР — тестів


Приховали статус COVID-19: на Вінниччині прикордонники не пустили до України 45 іноземців

На початку осені значно побільшало іноземців, які спробували потрапити до України через Вінниччину не маючиПЛР — тестів. Лише за вересень прикордонники Могилів-Подільського загону зафіксували 45 таких випадків. Загалом, протягом дев'яти місяців цього року, виявили 70 випадків підроблених результатів тестів на дослідження COVID-19.

Про це повідомляє Могилів-Подільський прикордонний загін.

«Разом з тим, не пропущено 68 осіб, з них у 45 іноземців були відсутні результати ПЛР — тестів. Слід зазначити, що протягом дев'яти місяців 2021 року прикордонники виявили 70 випадків підроблених результатів ПЛР — тестів», - зазначають у повідомлені.

Упродовж вересня поточного року прикордонники Могилів-Подільського загону забезпечили пропускні операції щодо 47 тисяч осіб та майже 15 тисяч транспортних засобів.

«У зазначеному періоді складено майже 30 протоколів та накладено штрафів на загальну суму понад 73 тисяч гривень. Притягнуто до відповідальності за порушення правил перебування на території України 23 іноземці», - зауважують прикордонники

Під час здійснення прикордонних формальностей порушникам правил дорожнього руху вручено 90 копії постанов про накладення адміністративного стягнення за правопорушення у сфері безпеки на автомобільному транспорті, зафіксоване в автоматичному режимі.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info