7 груд. 2020 14:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

52

0

Прикраса вітальні: як вибрати журнальний стіл

Прикраса вітальні: як вибрати журнальний стіл

Як вибрати журнальний стіл у вітальну кімнату


Ця кімната − серце вашої квартири. Тут ви збираєте гостей, тут родина проводить час разом за переглядом телевізійних програм чи спілкуванням. А серцем вітальні є журнальний стіл. Так, хоч паперові глянцеві журнали вже перетворились на рідкісний анахронізм, столи цього типу до сих пір залишаються популярними, практичними та корисними елементами інтер'єру. Ми розкриємо для вас секрет правильного вибору. Підкажемо, який стіл найкраще підійде саме вам.

Прикраса вітальні: як вибрати журнальний стіл

Оригінальне рішення: комплект з декількох столів

Розпочнемо з найцікавішого. Ви знаєте, що зараз стають модними комплекти з двох, трьох чи навіть чотирьох журнальних столиків? Вони різні за розміром. Менші просто ставляться під більші. Дуже зручно. У звичайній обстановці ми маємо один невеликий стіл (усі інші заховані всередині нього). А коли приходять гості, ви розставляєте весь комплект. Ефектно та практично, запрошені вами люди будуть у захваті.

Інша креативна ідея − виставити стільці "по зросту". Виглядає цікаво та загадково. Композицію можна прикрасити хатніми рослинами чи якимись цікавими аксесуарами. Все залежить від того, як далеко піде політ вашої фантазії.

Скло чи МДФ, але не масив

Тільки ні в якому разі не беріть столи з дуба. Такі меблі давно вже вийшли з моди. Вони обтяжують інтер'єр, роблять кімнати менш затишними. Сьогодні в тренді сучасні, високотехнологічні матеріали. Такі, як скло чи різнокольорова МДФ плита.

Скло, попри те, що важить значно більше від деревини, виглядає легко та не обтяжує інтер'єр. Якщо ви встановите у вітальні скляний журнальний стіл, то візуально площа кімнати буде здаватись більшою. Ніби з'явиться додатковий простір.

На скляний стіл можна ставити все, що завгодно. Це може бути й світильник в ретро-стилі з масивною бронзовою підставкою. Й сучасний електронний годинник з люмінесцентною індикацією. Будь-який предмет буде дивитись гармонійно.

Що ж стосується МДФ плити, то тут головні переваги − низька ціна та широкий вибір. Можна брати яскравий колір, щось на зразок блакитного чи помаранчевого. Або зупинитись на більш консервативних відтінках коричневого. Чи обрати нейтральній кремовий.

Додайте загадковості: шестикутна форма

Не менш важливою, ніж колір, є й форма. Придивіться до шестикутних столів. Вони виглядають сучасно та загадково. Одразу привертають до себе увагу. Такий стіл можна ставити не тільки біля дивану, але й на середину вітальні.

Мода 2021: металеві конструкції

Що ж стосується нижньої частини журнального столика, то у прийдешньому році в тренді будуть легкі та тонкі металеві конструкції. Круглі чи квадратні ніжки, обов'язково пофарбовані. Нержавійка вже потроху відходить. Хоча в поєднанні зі скляною поверхнею вона все ще вважається класикою.

Але ми входимо в еру фарбованого металу. Він створює неймовірний ефект. Адже конструкція робиться дуже тонкою, можна навіть сказати, тендітною. Але без характерного металічного блиску. Тільки уявіть: масивна поверхня стола ніби "висить" у повітрі на тоненьких ніжках. Дуже стильно.


Джерело - https://vetromebel.com