15 жовт. 2020 11:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

1675

0

Природні засоби від шуму у вухах

Природні засоби від шуму у вухах

Шум у вухах – досить поширена проблема не лише серед людей похилого віку, а й у молоді.


Природні засоби від шуму у вухах

Шум у вухах – досить поширена проблема не лише серед людей похилого віку, а й у молоді.

Природні компоненти допоможуть покращити кровообіг у внутрішньому вусі, налагодити роботу систем, які сприймають звук, позбутися дошкуляючого шуму.

Що таке природні засоби від шуму у вухах

Природні засоби від шуму у вухах https://dobavki.ua/ua/ukho-slukh-shum-v-ushakh/ являють собою біологічно активні харчові добавки, виготовлені на основі природних компонентів. Вони не містять штучних барвників, хімікатів та алергенів. Варіації препаратів є різні:

  • капсули або таблетки з мінерально-вітамінним комплексом;
  • засоби для покращення кровообігу у вушних судинах;
  • вушні краплі;
  • натуральні свічки;
  • сироп для дітей

Засоби приймають під час вживання їжі. Вибір конкретної категорії залежить від причини виникнення шумів та погіршення слуху. Перед застосуванням препаратів краще проконсультуватися з відповідним спеціалістом.

Цілющі властивості засобів від шуму у вухах

Капсули містять вітамінно-мінеральний комплекс, до складу якого входять кальцій, холін, ніацин, пантотенова кислота, біофлавоноїди, вітаміни С, В, магній, цинк. Препарати діють в напрямку загального підвищення імунітету, покращення кровообігу, налагодження роботи вушної раковини, захисту слухових систем від негативного впливу вільних радикалів.

Так, вітамін В12 бере важливу участь у метаболізмі гомоцистеіну, завдяки чому знижує рівень шуму у вухах. В1 покращує кровообіг, налагоджує роботу слухових нервів. Фолієва кислота зменшує кількість гомоцистеіну в організмі, який згідно з даними численних досліджень може спричинювати появу шумів. Магній сприяє вирівнюванню тиску. Цинк необхідний для нормального функціонування вушної раковини.

Однією з причин появи шуму у вухах є застій вушної сірки. Краплі Similasan полегшують її видалення, перешкоджають утворенню пробок, знімають свербіж, зволожують, чинять пом’якшуючу, заспокійливу дію.. Завдяки таким властивостям препарат допомагає позбутися шуму та дзвону у вухах, знімає симптоми дискомфорту.

Ще однією поширеною причиною появи шуму є підвищення тиску, нервове перенапруження. Рослинно-мінеральний комплекс Ear Essentials допоможе нормалізувати кровообіг та мікроциркуляцію, чинить заспокійливу дію на нервову систему. Завдяки цьому препарат сприяє покращенню роботи слухових систем, усуненню шумів.

Дітям від 2 до 12 років нормалізувати тиск у вухах допоможе льодяник. Він стане гарним помічником для малюків під час авіаперельотів. Не містить агресивних алергенів.

Якщо шум у вухах пов'язаний з тривалим напруженням, емоційними переживаннями, слід скористатися ароматизованими натуральними свічками. Їхній аромат допоможе розслабитися, заспокоїтися, відновити душевні сили, що у свою чергу сприяє нормалізації тиску та усуненню шумів.

Застереження

Вагітним жінкам, а також під час годування грудьми, перед прийомом препаратів слід проконсультуватися з лікарем.