6 серп. 2020 15:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

123

0

Приватний пансіонат для людей похилого віку «Золоте серце»

Приватний пансіонат для людей похилого віку «Золоте серце»

Приватний пансіонат для людей похилого віку «Золоте серце»


Приватний пансіонат для людей похилого віку «Золоте серце»

21 століття тільки набирає обертів, а складається таке враження ніби наша планета ось-ось зійде з орбіти. На вулиці невимовна спека, яка забирає останні сили; мас-медіа невтомно повідомляють невтішні новини, від яких хочеться втекти на край світу; на календарі останній місяць літа, і шанс вирватися у літню відпустку тане з кожним днем... З радістю гайнули б у відпустку, проте не можете залишити без нагляду стареньких батьків? Не хвилюйтесь, приватний пансіонат для людей похилого віку «Золоте серце» потурбується про це, адже у нас можна залишатися на будь-який термін. І поки Ви будете насолоджуватися відпочинком, ваші близькі будуть в безпеці.

Адже у пансіонаті «Золоте серце» в період карантину щоденно проводиться вимірювання температури тіла як у пацієнтів, так і у персоналу, регулярна обробка дезінфікуючими засобами згідно встановленого графіку, щоденний моніторинг стану здоров’я наших клієнтів.

Ми піклуємося про здоров’я та комфорт наших пацієнтів. Адже у нас працюють тільки професіонали своєї справи. Це зокрема терапевт вищої категорії Заньковська Тетяна Іллівна, психіатр та психолог вищої категорії Скорук Олег Васильович, які працюють на постійній основі. Пані Тетяна та пан Олег - це не просто висококласні професіонали, це перш за все милосердні та чуйні люди, які з терпінням та розумінням поставляться до проблем кожного. Також до штату входять реабілітологи, велика кількість середнього та молодшого медичного персоналу, які сумлінно виконують свою роботу. За потреби ми викликаємо консультантів різного профілю.

Приватний пансіонат для людей похилого віку «Золоте серце» – це тиха гавань посеред бурхливого моря сучасного світу. Звертайтеся до нас, і ми будемо раді Вам допомогти!

Ми знаходимось в затишному мальовничому місці в елітному районі нашого міста,м.Вінниця, вул. Квітнева 17.

Для більш розширеної інформації звертайтеся

(067)25-09-456

(097)747-08-51

(067)747-08-51

(063)348-55-30

Приватний пансіонат для людей похилого віку «Золоте серце»

Приватний пансіонат для людей похилого віку «Золоте серце» - фото 2

Приватний пансіонат для людей похилого віку «Золоте серце» - фото 3

Приватний пансіонат для людей похилого віку «Золоте серце» - фото 4