12 трав. 2021 11:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

184

0

Приватизація на Вінниччині – виставлять на аукціон 14 об’єктів нерухомості, серед яких санаторій та акції заводу «Кристал»

Приватизація на Вінниччині – виставлять на аукціон 14 об’єктів нерухомості, серед яких санаторій та акції заводу «Кристал»

У Вінницькій області в рамках малої приватизації готується продаж 14 об’єктів нерухомості


Приватизація на Вінниччині – виставлять на аукціон 14 об’єктів нерухомості, серед яких санаторій та акції заводу «Кристал»

У Вінницькій області в рамках малої приватизації готуються аукціони з продажу 14 об’єктів нерухомості. Також серед об’єктів – будівлі санаторію «Гірський» у селі Бронниця Могилів-Подільського, 100% пакет акцій заводу «Кристал» та Вінницький лікеро-горілчаний завод.

Про це йдеться в повідомленні Вінницької облдержадміністрації.

«Це державні активи, які сьогодні здебільшого не використовуються. Мета їх приватизації - знайти нових власників, які зможуть дати їм нове життя: оновити, відкрити власний бізнес або ж просто ефективно використовувати. Саме підприємці найчастіше беруть участь в приватизаційних аукціонах.

Продаж об’єктів відбувається онлайн в системі Прозоро.Продажі, що гарантує доступ до аукціонів для всіх охочих та виключає можливість маніпуляцій», - зазначено в повідомленні.

Перелік об’єктів у Вінницькій області

Будівля їдальні загальною площею 168,7 кв.м в селі Соколівка колишнього Крижопільського району. Стартова ціна 223 021 грн. Початок аукціону 13 травня.

Інформація про об’єкт: «Будівля їдальні літ.А з прибудовою літ.а, підпорними стінами літ.а1, а2, а3, вхідною площадкою літ.а4, загальною площею 168,7 кв.м, одноповерхова будівля 1984 року введення в експлуатацію, фундамент кам’яний, стіни цегла, покрівля шиферна, є освітлення, водопровід, каналізація. Стан задовільний».

Приватизація на Вінниччині – виставлять на аукціон 14 об’єктів нерухомості, серед яких санаторій та акції заводу «Кристал»

Будівля їдальні загальною площею 331,5 кв. м в с. Вендичани Могилів-Подільського району

Стартова ціна 132 600 грн. Початок аукціону 13 травня.

Інформація про об’єкт: «Будівля їдальні літ. А з прибудовою літ.А1, погребом літ. а, ганком, загальною площею 331,5 кв. м, одноповерхова будівля 1975 року введення в експлуатацію, фундамент бетон, стіни цегла, покрівля шиферна. Комунікації та освітлення відсутні»

Приватизація на Вінниччині – виставлять на аукціон 14 об’єктів нерухомості, серед яких санаторій та акції заводу «Кристал»  - фото 2

Будинок для сезонних працівників загальною площею 677,5 кв. м в с. Дмитрашівка, колишнього Піщанського району.

Стартова ціна 299 455 грн. Початок аукціону 20 травня.

Інформація про об’єкт: «Одноповерхова будівля для сезонних працівників загальною площею 677,5 кв. м, літ А, а, а1, а2, 1990 року введення в експлуатацію, фундамент бутобетон, стіни черепашник, покрівля шиферна, є електропостачання. Стан задовільний.»

Приватизація на Вінниччині – виставлять на аукціон 14 об’єктів нерухомості, серед яких санаторій та акції заводу «Кристал»  - фото 3

Нежитлові приміщення їдальні, готелю та підвал, ганки, сходи загальною площею 602,2 кв. м, у селі Уладівка, колишнього Літинського району.

Стартова ціна 310 735грн. Початок аукціону 20 травня.

Інформація про об’єкт: «Нежитлові приміщення їдальні, готелю та підвал, ганки, сходи загальною площею 602,2 кв. м, розташовані в одноповерховій будівлі літ А, п/А, 1979 року введення в експлуатацію, фундамент бутовий, стіни цегляні, покрівля шиферна, є електропостачання, опалення водяне».

Приватизація на Вінниччині – виставлять на аукціон 14 об’єктів нерухомості, серед яких санаторій та акції заводу «Кристал»  - фото 4

Будівля їдальні-клубу загальною площею 439,3 кв. м у селі Махаринці колишнього Козятинського району.

Стартова ціна 109 825 грн. Початок аукціону 20 травня.

Інформація про об’єкт: «Будівля їдальні-клубу загальною площею 439,3 кв.м, що не увійшла до статутного капіталу ВАТ «Махаринецький цукровий завод», за адресою: Вінницька обл., Козятинський р-н, с. Махаринці, вул. Центральна, 5».

Приватизація на Вінниччині – виставлять на аукціон 14 об’єктів нерухомості, серед яких санаторій та акції заводу «Кристал»  - фото 5

Будівля прохідної загальною площею 114,1 кв. м у місті Вінниця по вул. Гонти, 10.

Готується до аукціону.

Інформація про об’єкт: «Двоповерхова цегляна будівля з прибудовами, розташована в периферійній частині міста Вінниці, стан задовільний. Відстань до центру міста близько 8 км. Пропозиції по використанню: Здійснення виробництва, складські приміщення. Приватизацію об’єкта передбачається здійснити шляхом викупу відповідно до вимог статті 16 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Приватизація на Вінниччині – виставлять на аукціон 14 об’єктів нерухомості, серед яких санаторій та акції заводу «Кристал»  - фото 6

Адміністративний будинок, загальною площею 113,9 кв.м. у місті Хмільник вул. Пушкіна, 17.

Готується до аукціону.

Приватизація на Вінниччині – виставлять на аукціон 14 об’єктів нерухомості, серед яких санаторій та акції заводу «Кристал»  - фото 7

Пакет акцій (100%) Акціонерного товариства «Вінницький завод «Кристал» в сумі 89 932 000,00 грн, за адресою: м. Вінниця, вул. 600-річчя, 21

Приватизація на Вінниччині – виставлять на аукціон 14 об’єктів нерухомості, серед яких санаторій та акції заводу «Кристал»  - фото 8

Єдиний майновий комплекс державного підприємства «Вінницький лікеро-горілчаний завод» у м. Вінниця, вул. Нансена, 7

Готується до аукціону.

Інформація про об’єкт: «Єдиний майновий комплекс розташований у виробничому комплексі з прибудовами літ. З, на 1-му та 2-му поверсі, загальна площа приміщень 626,2 кв. м, кількість основних засобів – 132 од., вид діяльності: дистиляція, ректифікація та змішування спиртних напоїв; виробництво інших недистильованих напоїв із зброджуваних продуктів; виробництво інших основних органічних хімічних речовин».

Приватизація на Вінниччині – виставлять на аукціон 14 об’єктів нерухомості, серед яких санаторій та акції заводу «Кристал»  - фото 9

Будівлі санаторію «Гірський» в селі Бронниця по вул. Головна, 66 (Могилів-Подільський район).

Готується до аукціону.

Інформація про об’єкт: «Загальна площа будівель – 4972,05 кв .м., побудовані з 1917 по 1980 роки, потребують ремонту, є електропостачання, інші комунікаційні системи відсутні. Земельна ділянка не зареєстрована».

Умови продажу: покупець зобов’язаний укласти охоронні договори на пам’ятки архітектури місцевого значення «Комплекс споруд садиби Вітгенштейнів» (кінця ХІХ ст., охоронний номер 111-М/0, 111-М/1, 111-М/2, 111-М/3) в установленому чинним законодавством порядку.

Приватизація на Вінниччині – виставлять на аукціон 14 об’єктів нерухомості, серед яких санаторій та акції заводу «Кристал»  - фото 10

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото з сайту ФДМУ