11 серп. 2020 10:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

123

0

Пультова охорона та пожежна сигналізація

Пультова охорона та пожежна сигналізація

Приватна охоронна фірма «Альфа-Щит» надає повний спектр послуг щодо захисту майна та життя


Пультова охорона та пожежна сигналізація

Приватна охоронна фірма «Альфа-Щит» надає повний спектр послуг щодо захисту майна та життя, забезпечуючи високий рівень безпеки та конфіденційності. Завдяки послугам які ми надаємо ВИ маєте можливість спокійно і безперешкодно розвивати бізнес, встановлювати корисні зв'язки, насолоджуватися життям і не хвилюватися про своє майно.

В теперішній скланий час, наша охоронна компанія працює над розширенням послуг та пропонує увазі своїх клієнтів послуги зпротипожежного спостереження, проектування та монтажу пожежної сигналізації. На сьогоднішній день ми в повній мірі відповідаємо найвищим критеріям якості – маємо ліцензії на проведення робіт та надання послуг з пожежного моніторингу, укомплектовані штатом досвідчених фахівців, які мають необхідний набір обладнання, володіють бездоганною репутацією і великим досвідом в області протипожежної безпеки об'єктів нерухомості різного функціонального призначення.

Для того, що бзамовити послуги нашої компанії в сфері охорони чи пожежної безпеки, вам необхідно зайти на сторінку нашого сайту, або звязатись за телефонами вказаними нижче.

«Альфа-Щит» - надійний щит Вашого майна!

тел. 50-22-00; 067-432-61-81; 063-340-58-58

http://ohrana.vinnica.ua/

Пультова охорона та пожежна сигналізація

Пультова охорона та пожежна сигналізація - фото 2