27 серп. 2010 16:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

41

0

П’яна 19-річна вінничанка облаяла та порвала одяг на дільничному інспекторі

П’яна 19-річна вінничанка облаяла та порвала одяг на дільничному інспекторі

Міліція прибула на виклик цієї ж дівчини, вона просила допомоги

 


П’яна 19-річна вінничанка облаяла та порвала одяг на дільничному інспекторі

У Вінницькій області будучи в алкогольному сп’янінні, 19-річна дівчина облаяла та порвала одяг на дільничному інспекторі, якого сама ж і викликала.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю Головного управління міліції у Вінницькій області.

За повідомленням, 19-річна жителька села Ставки зателефонувала до Піщанського райвідділу міліції зі скаргою, що знайомий, який завітав до неї в гості, ігнорує її прохання залишити помешкання.

Прибувши за викликом, правоохоронці побачили, що крім дівчини у будинку знаходилось ще двоє чоловіків, які побачивши міліцію залиши будинок. Виявилось, що під час розпиття спиртних напоїв між господаркою та чоловіками виникла суперечка, яка змусила дівчину викликати міліцію.

Потім дівчина, запитала у правоохоронців, навіщо вони прийшли, і почала висловлюватись на їх адресу брутальною лайкою, після чого вона накинулась на дільничного інспектора, зірвала з нього пагони та розірвала на ньому службову сорочку.

Така неадекватна поведінка дівчини змусила працівників міліції вдіти на неї кайдани та доставити у Центральну районну лікарню для медичного ослідування на ступінь сп’яніння. Прибувши до лікарні, дівчина почала накидатись й на лікарів, які встановили, що вона перебувала в сильному ступені алкогольного сп’яніння.

Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 342 Кримінального Кодексу України «Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків».

 

ВИННИЦА.info

 


0
0