23 лют. 2015 11:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

31

0

На Вінниччині п’яний дебошир помстився односельцю ножовим пораненням

На Вінниччині п’яний дебошир помстився односельцю ножовим пораненням

 Міліціонери затримали чоловіка, який через неприязні стосунки з односельцем, наніс йому ножове поранення


На Вінниччині п’яний дебошир помстився односельцю ножовим пораненням

 В одному з сіл Літинського району 28-річний чоловік наніс ножове поранення у живіт своєму односельцю. Після конфлікту, який виник між чоловіками напередодні у місцевому магазині, один з його учасників зажадав помсти.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

Сварка між односельцями виникла у місцевому магазині, де п’яний дебошир кричав та висловлювався нецензурною лайкою, на зауваження відвідувачів не реагував. Тоді 22-річний місцевий житель, який став свідком усього, що відбувалось, вигнав правопорушника з приміщення магазина та надавав стусанів. За це дебошир пообіцяв помститися.

Ввечері цього ж дня ображений чоловік зажадав вибачень та, зателефонувавши односельцю, запросив його до себе з’ясувати стосунки. Коли той постукав у двері п’яний господар накинувся на нього з кухонним ножем.

Як розповів начальник Літинського райвідділу міліції Юрій Найчук, зараз потерпілий з ножовим пораненням черевної порожнини знаходиться у лікарні. Його прооперовано, загрози життю не має. Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

ВИННИЦА.info