18 листоп. 2019 09:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

157

0

Радіо - пережиток минулого чи автентична розвага з безліччю можливостей?

Радіо - пережиток минулого чи автентична розвага з безліччю можливостей?

В чому секрет успіху саме радіо Люкс ФМ


Радіо - пережиток минулого чи автентична розвага з безліччю можливостей?

Навколо щодня ми тільки й бачимо ознаки глобалізації та нових технологій. Все відцифровується та розвивається з більш швидкими темпами. Майже кожна сфера нашого життя хоть частково, переноситься в Інтернет. Навіть класику жанру - 2-гу частину “Термінатора” і то відцифрували. А звучання радіостанцій ми й досі чуємо з динаміків в магазинах, маршрутках, кав’ярнях. От ми й задались питанням: а що таке радіо на даний час - пережиток минулого, автентична розвага для обраних чи повноцінне джерело інформації? Розглянемо його на прикладі однієї з найуспішніших радіостанцій країни Люкс ФМ.

Якісне покриття по всій Україні і трансляція ефірів в 28 найбільших міст. Щоденно у Люкс Радіо майже 1,5 млн слухачів. До того ж ця аудиторія максимально якісна та активна. Чому? Тому що це ті люди, які вже визначились у напрямках розвитку, фінансово незалежні та знають чого хочуть. За даними опитування, половина слухачів Люкс ФМ мають самий активний вік 30-40 років. Цікаво те, що за статистичними даними, саме люди у цьому віці вважаються найбільш купівельноспроможними та активними споживачами товарів та послуг. Тому не сумніваємось, що така ситуація відкриває массу можливостей та перспектив перед радіостанцією.

Радіо - пережиток минулого чи автентична розвага з безліччю можливостей?

До того ж радіостанція не пасе задніх і в сфері діджиталізації - вже давно було створено їх сайт з можливістю трансляції програм через Інтернет. Тож і інтернет-користувачі із задоволенням долучаються до радійників в створенні позитивного заряду на весь день.

Авжеж, зараз на відміну від часів 20-30-ти літньої давності, радіоприйомник стоїть далеко не у кожному домі. І іноді здається, що радіо вже пережило свої найкращі часи. І в той же час, автомобілів на дорогах стає все більше та й офісні працівники надають перевагу прослуховуванню радіо. А причина криється в тому, що це легко, не займає час і піднімає настрій. Радіо об’єднує в собі прослуховування улюбленої музики (підбір та запис якої на карту пам’яті може займати доволі багато часу), розмову з гарними знайомими (частіше всього ведучі радіо програм стають мало не друзями для слухачів), ознайомлення з останніми новинами та перегляд гумористичних програм. Зручно, чи не так?

Радіо - пережиток минулого чи автентична розвага з безліччю можливостей? - фото 2

А в чому ж секрет успіху саме радіо Люкс ФМ? Якісний формат, який завжди супроводжується хорошим настроєм. Позитивні та життєрадісні ведучі Слава Дьомін та Тетяна Татарченко по-справжньому заряджають на позитив і слухачів з 7 години ранку у вранішньому шоу “Зарядка”. А неймовірно драйвові Євген Фешак та Василіса вміло піднімають настрій після робочого дня з 16 до 21 години у вечірній програмі “Все пучком”. І за цей час вони встигають не мало: надають слухачам саму популярну та якісну музику, приймають зіркових гостей та проводять багато цікавих акцій з дійсно крутими призами. І все це приваблює самих цікавих людей: освічених, які люблять дізнаватись про нове, люблять подорожувати та проводять час весело і неординарно.

При цьому Люкс ФМ не єдина успішна радіостанція в Україні, але точно одна з найпозитивніших. Тож з впевненістю можна сказати, щ радіо - це повноцінне джерело інформації та розважальний канал одночасно. І назвати його пережитком минулого неможливо.

Радіо - пережиток минулого чи автентична розвага з безліччю можливостей? - фото 3

А як у вас складаються відносини з радіо? Діліться в коментарях! Нам цікава ваша думка з цього приводу.

З приводу розміщення реклами на радіо Люкс ФМ, звертайтесь до ТОВ «РОСТМЕДІА»,

тел.: (0432) 575-500, (067) 411-96-94

сайт компанії: https://rostmedia.tv