3 листоп. 2016 14:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

111

0

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось

 У Вінниці під час зустрічі радника Авакова з громадськістю активісти сварились з поліцією 


Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось

 3 листопада до Вінниці приїхав радник Міністра МВС Володимир Мартиненко зустрітись з представниками громадськості для налагодження співпраці в напрямку реформування МВС. На сьогодні заплановано обговорити питання взаємодії між громадськістю та органами, які координуються МВС: Державна міграційна служба, Сервісний центр МВС, Державна прикордонна служба, Нацгвардія, Нацполіція та Держслужба з надзвичайних ситуацій. 

«Міністерство внутрішніх справ реформується, для того, щоб ми бачили, як сприймається це реформування, як сприймаються зміни, для того, щоб ми мали зворотній діалог, хотіли б до всіх цих процесів долучити громадськість Вінниччини, як й інших областей. Громадськість допомагатиме нам бачити, як громадськість сприймає зміни в Міністерстві та ініціює процеси, які потрібно корегувати», - сказав Володимир Мартиненко.

Радник Міністра зазначив, що хочуть поговорити з вінницькою громадськістю, дізнатися, що їх турбує в ракурсі змін МВС, роботи обласних управлінь  та взагалі змін, що відбуваються в системі.

«Також запланували створити формат робочої групи по співпраці із взаємодією з органами, що координуються міністром. Раніше були в обласних управліннях громадські ради. Нормативно-правові документи поміняли в 2015 році і на сьогоднішній день громадські ради «нормативкою» не передбачені. Є багато активної громадськості, яка може ініціювати, працювати над змінами і багато коригувати. Ми б хотіли в такому форматі діалогу попрацювати», - зазначив Володимир Мартиненко.

Під час зустрічі з журналістами, а потім - з громадськістю, відео-блогер з Луганська Всеволод Філімоненко задав питання щодо розслідування справи з підприємцем із Литви, який на Вінниччині мав "бізнес" з деревиною. Але Всеволод не просто запитав, а фактично влаштував провокацію.

«Ви прирівнюєте крадіжку курки із замахом на вбивство? Ви не справляєтесь зі слідством? Чому не розслідується справа?...», - говорить блогер.

На запитання В. Мартиненка чи справа не розслідується, чи немає результату розслідування, пан Філімоненко заявив: «ви не справляєтесь з роботою, у вас тільки розкрита незаконна торгівля зернятами…», - говорить Філімоненко. На що Юрій Педос відповів, що з 23 вбивств, слідчими розкрито 21 вбивство.

«Ми на шостому місці в державі про розкриттю, і на сьогодні підрозділ у Вінницькій області є боєздатним і розкриває майже всі злочини. Те, що вас цікавить, – зверніться із запитом і не задавайте провокаційні запитання», - відповів керівник ГУ Нацполіції Вінниччини Ю. Педос.

Вже у актовій залі, де проходила зустріч з громадськістю, представники місцевого «активу» півгодини розповідали про «незаконно затриманого Юрія Євгеновича Хорта», потім Всеволод Філімоненко повернувся до питання «литовського інвестора». На що представники громади, які зібрались, щоб обговорити проблеми, просили не зривати зустріч.

Для інформації:

Всеволод Філімоненко народився 12 січня 1986 року в місті Луганськ. Має вищу освіту. Офіційно тимчасово не працює, але є редактором інтернет-каналу «Голос Народа».  Безпартійний. Проживає в селі Нові Петрівці Київської області. На позачергових парламентських виборах 26 жовтня 2014 року балотувався в народні депутати України за списком Радикальної партії Олега Ляшка під номером 122. 27 травня 2016 року звернувся з заявою про відмову балотуватися за списком від Радикальної Партії Олега Ляшка. Раніше був помічником нардепа Сергія Мельничука

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось - фото 2

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось - фото 3

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось - фото 4

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось - фото 5

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось - фото 6

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось - фото 7

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось - фото 8

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось - фото 9

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось - фото 10

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось - фото 11

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось - фото 12

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось - фото 13

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось - фото 14

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось - фото 15

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось - фото 16

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось - фото 17

Радник Авакова у Вінниці зустрівся з громадськістю. Без сварки не обійшлось - фото 18

Вінниця.info

title

title