7 жовт. 2021 11:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

132

0

Рештки громадської вбиральні стадіону «Локомотив» у Вінниці продають на аукціоні

Рештки громадської вбиральні стадіону «Локомотив» у Вінниці продають на аукціоні

Кілька разів оголошували аукціон, але ніхто не хоче братися за демонтаж.


Рештки громадської вбиральні стадіону «Локомотив» у Вінниці продають на аукціоні

Громадську вбиральню на території міського стадіону Локомотив у Вінниці розберуть, а будівельні матеріали продадуть на аукціоні.

Оголошення про продаж громадської вбиральні загальною площею понад 200 квадратних метрів розміщене на сайті Прозорро Продажі.

Замовник аукціону – комунальне підприємство «Центральний міський стадіон». Будівельні матеріали після демонтажу споруди, яку не використовували з 2009 року, планує придбати приватне підприємство з Вінниці - «Електросвіт-В. Це єдиний учасник аукціону 4 жовтня.

Рештки громадської вбиральні стадіону «Локомотив» у Вінниці продають на аукціоні

Громадську вбиральню звели 1969 року. На сайті Прозорро Продажі розміщене повідомлення про намір укласти договір на суму 9 077 гривень. Це вже не перший аукціон, спочатку виставляли ціну 45 388 гривень. Втім, оскільки продавали нужник на голландському аукціоні, в ході його проведення ціна продажу лоту знизилась.

Рештки громадської вбиральні стадіону «Локомотив» у Вінниці продають на аукціоні - фото 2

В адміністрації комунального підприємства «Центральний міський стадіон» зазначили, що територію, на якій розміщена громадська вбиральня, планують використати під господарські потреби підприємства. Разом з тим, не поспішають із оголошенням переможця, оскільки побоюються, що він відмовиться підписати договір. Адже витрати на демонтаж значні, а матеріали старі.

Рештки громадської вбиральні стадіону «Локомотив» у Вінниці продають на аукціоні - фото 3

«Ми протягом року намагаємося продати цю вбиральню. Кілька разів оголошували аукціон, але ніхто не хоче братися за цей демонтаж. Це перший учасник, який взяв участь в аукціоні. Наразі перемовини тривають», - розповів директор КП «Центральний міський стадіон» Сергій Руденко.

Він також додав, що приміщення вже 10 років стоїть в аварійному стані і становить небезпеку для вінничан. Разом з тим, за словами керівника комунального підприємства, коштів на демонтаж споруди підприємство не має. Тому будівлю виставляють на аукціон.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info,фото з "Прозорро Продажі"