22 верес. 2020 13:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

530

0

Ресторан Дебі невпинно дивує. Два зіркові шефи на одній кухні!

Ресторан Дебі невпинно дивує. Два зіркові шефи на одній кухні!

Зірки шоу «Майстей шеф – професіонали» Алік Мкртчян та Павло Серветник розробляли сніданки для ресторану Debi


Ресторан Дебі невпинно дивує. Два зіркові шефи на одній кухні!

Усі вихідні, не спиняючи робочий процес, зірки шоу «Майстей шеф – професіонали» Алік Мкртчян та Павло Серветник розробляли сніданки для ресторану Debi (проспект Коцюбинского, 43). Алік вже встиг полюбитись містянам, ажде окрім того, що він є Бренд Шефом ресторану Дебі, він неодноразово давав інтерв’ю місцевим ЗМІ. Під час кожного свого візиту в Дебі, Алік залюбки виходить в зал ресторану, спілкуєтся та фотографуется з гостями закладу, та навіть танцює!

Візит Павла Серветника був дебютним для Вінниці, зате яким запальним!

Павло є переможцем шоу «майстер шеф – професіонали» та неймовірним спеціалістом у приготуванні сніданків. Окрім того, що Алік і Павло неперевершено готують, в звичайному житті вони ще й дружать, тому на кухні ресторану було не тількі спекотно та продуктивно, а й дружньо та весело. Як говорять хлопці «Готувати потрібно тільки в гарному настрої» і судячи з публікацій на інстаграм сторінці ресторану – підтримувати гарний настрій їм вдалось на всі 100%!

19 вересня в ресторані відбувся блогерський бранч за участі Аліка, Павла та представників Винного Дому Гігінеішвілі, на якому першими дегустували та тестували сніданки Вінницькі блогери. Наразі йде підготовка до запуску роботи кухні в новому режимі, адже з першого жовтня ресторан буде працювати з 8:00 ранку, тому в Дебі відтепер можна буде неймовірно поснідати. На нашу думку неймовірно натхненно, що Вінниця поступово перетворюється в сучасне місто з новою культурою харчування.

Ми вже з нетерпінням чекаємо на сніданки в Дебі, думаємо ви також!

пр.Коцюбинського 43

тел. 096-777-555-0

https://www.instagram.com/debi_restaurant/

Ресторан Дебі невпинно дивує. Два зіркові шефи на одній кухні!

Ресторан Дебі невпинно дивує. Два зіркові шефи на одній кухні! - фото 2

Ресторан Дебі невпинно дивує. Два зіркові шефи на одній кухні! - фото 3