6 берез. 2020 11:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

184

0

Рецепт смачних панкейків до 8 Березня. Зробіть ранок коханих особливим з «Гостинною оселею»

Рецепт смачних панкейків до 8 Березня. Зробіть ранок коханих особливим з «Гостинною оселею»

Щоб зробити ранок 8 березня особливим для жінки, ТМ «Гостинна оселя» пропонує чоловікам приготувати смачні панкейки


Рецепт смачних панкейків до 8 Березня. Зробіть ранок коханих особливим з «Гостинною оселею»

Незважаючи на весняні примхи, погода ні в якому разі не повинна позбавляти нас весняного настрою та приносити в наші оселі радість. Зовсім скоро 8 березня, а це значить, що кожна українська жінка готується приймати щирі вітання із Міжнародним жіночим днем. Чоловіки зазвичай губляться, чим цього року здивувати свою дружину, донечку чи маму.

Обирати квіти чи дорогі подарунки – справа кожного. Але найбільше, що цінує людина, подарунок – зроблений власноруч. Щоб зробити ранок 8 березня особливим для жінки, ТМ «Гостинна оселя» пропонує чоловікам приготувати смачні панкейки.

Ці смачні млинці не поступаються в смаку звичним оладкам, готуються вони дуже швидко і просто. Ідеальний варіант для легкого та смачного сніданку.

Для 10-ти панкейків потрібно:

  • Молоко – 250 мл.
  • Олія – 3 столових ложки (або 40 г масла).
  • Яйця – 1 штука.
  • Цукор – 4 столових ложки.
  • Розпушувач – 1 чайна ложка.
  • Сіль – ¼ чайних ложки.
  • Борошно – 170 г.

Спосіб приготування:

Змішуємо в мисці молоко, яйця, масло. Додаємо цукор 4 столових ложки ТМ «Гостинна оселя». Не обов'язково діставати міксер, легко збиваємо все вилкою. Змішуємо борошно, сіль і розпушувач, просіюємо в молочно-яєчну суміш. Розмішуємо так, щоб вийшла однорідна маса без грудочок.

Розігріваємо сковороду, змащувати нічим не треба, вона повинна бути сухою. На 1 панкейк потрібно 2 столових ложки тіста, так що виливаємо їх на сковороду і чекаємо, коли почнуть з'являтися бульбашки. Як тільки це станеться, перевертаємо млинець.

Важливо: не потрібно чекати, коли вся поверхня млинчика покриється пухирцями, ось як тільки почали з'являтися, відразу перевертаємо. З іншого боку він пропікається ще швидше.

Панкейки готові. Смачного!

ТМ «Гостинна оселя» вітає всіх жінок зі святом весни! Бажає постійного відчуття щастя, щоденної радості в душі, чарівних почуттів любові і ніжності, хорошого настрою і впевненості в собі!