14 лют. 2023 11:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Влада
0

294

0

Резніков назвав трьох кандидатів на посади заступників міністра оборони

Резніков назвав трьох кандидатів на посади заступників міністра оборони

Кандидатів на посади подали на погодження Президенту України


Резніков назвав трьох кандидатів на посади заступників міністра оборони

Міністр оборони України Олексій Резніков подав кандидатів на посади заступників міністра оборони.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Я запросив до команди нових людей. Відповідно до процедури, кандидатів на посади подав на погодження Президенту України, після цього має відбутись затвердження Урядом», - зазначив Олексій Резніков.

На посаду першого заступника міністра подано кандидатуру Героя України, генерал-лейтенанта Олександра Павлюка.

«Генерал Павлюк досконало знає проблематику сучасної війни та потреби нашої армії, має необхідні лідерські та управлінські якості. Буде ще більше синергії у взаємодії з Генеральним штабом», - прокоментував міністр.

Заступник по цифрі - Віталій Дейнега.

«Сучасна війна потребує нових підходів. Сектор цифрового розвитку є одним з напрямків, де Україна здатна на прорив і може створювати нові стандарти для світу. Потрібен свіжий погляд, широкий кругозір та здатність інтегрувати можливості держави, бізнесу та громадського сектору.

Запросив на посаду заступника міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації відомого волонтера з бекграундом у сфері ІТ, а останнім часом журналіста-документаліста Віталія Дейнегу», - повідомив Резніков.

На посаду заступника міністра з питань європейської інтеграції міністр запросив відомого медійника Андрія Шевченка, який одночасно має успішний досвід роботи у Парламенті, а також на посаді посла України у Канаді.

Також він повідомив про тих, хто обіймав посади заступників.

«Перший заступник міністра оборони генерал-полковник Іван Руснак та заступник міністра оборони з питань цифрового розвитку Олег Гайдук. Вони залишаються у команді Міністерства і будуть залучені до роботи в якості радників міністра.

Я вдячний Івану Степановичу і Олегу Васильовичу за роботу у найскладніші дні. У якості радників вони сконцентруються на низці пріоритетних проєктів, які вимагають повного залучення їхьої експертизи та компетенцій.

Власне, це не останні кроки з перезавантаження Міноборони.

Чергові зміни для посилення команди будуть представлені за кілька днів», - зазначив Олексій Резніков.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info