26 листоп. 2019 14:48

Останнє оновлення  
24 січ. 2024 17:47
Економіка
0

111

0

Річковий вокзал у Вінницькій області виставлять на приватизацію

Річковий вокзал у Вінницькій області виставлять на приватизацію

Доповнили перелік об’єктів які ФДМУ виставить на приватизацію


Річковий вокзал у Вінницькій області виставлять на приватизацію


Наказом Фонду держмайна від 20 листопада доповнено перелік об`єктів, що підлягають приватизації в 2019 році. До «списку» додали чотири обєкти, які розташовані на території Вінницької області. Один з них у відомстві Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, два інших – в Мінінфраструктури.

Перелік об`єктів:

Нежитлова будівля – Річковий вокзал, загальною площею 455,6 кв. м. Місце розташування - місто Могилів-Подільський, вул. Київська, 2/2. Будівля знаходиться на балансі ДП «Адміністрація річкових портів» (Міністерство інфраструктури України).

Нежитлова будівля майстерні ,загальною площею 125,4 кв. м, з добудовами. Місце розташування - місто Могилів-Подільський, вул. Острівська, 38. Будівля знаходиться на балансі ДП «Адміністрація річкових портів» (Міністерство інфраструктури України).

Підстанція роторного комплексу в Козятинському районі, смт. Глухівці, вул. Кар’єрна, 50.

Єдиний майновий комплекс державного підприємства «Науково -дослідний інститут «Гелій», який знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Ватутіна, 18 (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України).

Нагадаємо, з 2011 до 2019 року прокуратура відстоювала в судах інтереси держави щодо порушення права власності на річкові порти у м. Вінниці та Могилів-Подільському. Вінниця планувала забрати причал у власність міста.

Вiнниця.info