3 квіт. 2017 15:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

111

0

Рік «Династії» у Вінниці: якісне будівництво, благодійність і новий проект на Замості

Рік «Династії» у Вінниці: якісне будівництво, благодійність і новий проект на Замості

 Рік «Династії» у Вінниці: якісне будівництво, благодійність і новий проект на Замості 


Рік «Династії» у Вінниці: якісне будівництво, благодійність і новий проект на Замості

 3 квітня компанія «Династія» відзначає першу річницю своєї діяльності у Вінниці. За цей час в місті успішно стартувало будівництво двох житлових комплексів, в планах – створення нового мікрорайону з усією інфраструктурою для роботи і відпочинку.

Будівництво

На Вишеньці вдало розмістився ЖК «Оскар» - одну секцію вже здано в експлуатацію. Як тільки власники квартир оберуть керівника ОСББ та укладуть угоди з підприємствами, що надають послуги, будинок наповниться теплом, світлом і рухом.

На вулиці Стрілецькій зводять 12-поверховий ЖК «Династія», що матиме 5 секцій і понад півтисячі квартир. Поруч – зручна транспортна розв’язка, школа і дитячі садочки. Наразі завершується будівництво першої секції. Компанія пропонує власникам квартир 20 різних варіантів планування квартир. Кожна обладнана газовим котлом, лічилками, металевими вхідними дверима і вікнами.

«Перепланування - це дуже зручно, свою квартиру можна змінити у будь-якій мірі. В нас для цього є спеціальний відділ.

Також є ремонтний відділ, який допомагає клієнту зробити ремонт дуже швидко. Зручно облаштувати квартиру саме так, як він цього бажає, без будь-який затримок. Працюють професіонали, люди, які знають свою справу і відповідають за якість свого ремонту», - запевняє Керівник відділу продажу Ярослав Ткачук.

Рік «Династії» у Вінниці: якісне будівництво, благодійність і новий проект на Замості

 «Імперія»

Компанія привідкрила завісу до реалізації нового масштабного проекту – «Імперія».

«Це абсолютно інший об’єкт. Такий собі мікрорайон, що міститиме в собі всю інфраструктуру, потрібну для зручного проживання сім’ї. Щоб жити, працювати і відпочивати в одному місці», - анонсує керівник відділу маркетингу і реклами компанії «Династія» Інна Маламура.

Рік «Династії» у Вінниці: якісне будівництво, благодійність і новий проект на Замості - фото 2

Рік «Династії» у Вінниці: якісне будівництво, благодійність і новий проект на Замості - фото 3

 

Благодійність

«Династія» - це не лише бізнес, але й турбота і небайдужість до людських проблем. Компанія поступово розширює горизонти добродійності, співпрацюючи з волонтерами. Так постійну допомогу отримують вихованці Тульчинського обласного будинку, Староприлуцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, Вороновицького дитячого будинку…

«З колективом ми знайомі дуже давно. Благодійництво може мати великі масштаби за допомогою бізнесу. Ми знаємо, що український народ добрий, він любить допомагати. Але одна справа, що може зробити людина з мінімальною зарплатнею, наприклад, а що може зробити великий бізнес.

Я дуже дякую, що колектив «Династії» особисто допомагає дітям з інтернату, маленьким дітям, онкохворим... Коли бізнес є соціально активним і соціально відповідальним, то це великий приклад для загальної маси населення.

«Династія» - це ті друзі, який ніколи не потрібно про щось просити. Вони завжди самі пропонують», - говорить голова українського волонтерського руху Діана Мороз.

Рік «Династії» у Вінниці: якісне будівництво, благодійність і новий проект на Замості - фото 4

 «Урбаніст»

Протягом року компанія «Династія» реалізує проект «Урбаніст». Це журнал, що розкаже вінничанам та гостям міста все про модні тенденції в інтер’єрі і підкаже, як зробити свою оселю стильною з мінімальними затратами.

«В майбутньому ми навіть зможемо проводити рейтинги серед молодих дизайнерів. В нашому місті з цією професією є певні проблеми. Маємо декілька дизайнерів, які дуже дорого коштують, але є молодь, яка вчиться, розвивається. І це видання буде гарною опорою для них. Ми завжди відкриті до співпраці. Журнал виходить лише 2 рази на рік, але видання якісне», - зазначає керівник проекту Анна Мельник.

Центральний офіс «Династії» - проспект Коцюбинського, 78 (2-й поверх, праве крило), телефон – 068 333 00 33. 

Більше інформації за посиланням: http://dunastia.com/

https://www.facebook.com/dynastiacompany/

Рік «Династії» у Вінниці: якісне будівництво, благодійність і новий проект на Замості - фото 5

Рік «Династії» у Вінниці: якісне будівництво, благодійність і новий проект на Замості - фото 6

Вінниця.info

title