14 лип. 2016 13:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

190

0

Робота для студентів у Вінниці. Де підзаробити влітку

Робота для студентів у Вінниці. Де підзаробити влітку

 Про тимчасову роботу під час канікул розповідають роботодавці


Робота для студентів у Вінниці. Де підзаробити влітку

Заробити під час канікул та отримати цікавий досвід пропонують вінницьким студентам та старшокласникам представники приватних організацій. Серед основних вимог – щоб працівнику було більше за 16 років, мав бажання трудитися та використовувати свої таланти.

Де охоче приймають студентів під час канікул та що платять під час підробітку дізнавалися кореспонденти Вінниця.інфо.

У літній час охоче беруть на роботу студентів у вінницьких контакт-центрах. Наприклад, у call-центрі "АтлантА-Контакт" влітку працюють не лише студенти, а й старшокласники, яким виповнилось 16 років. Молодь заробляє трохи менше, ніж кваліфіковані фахівці з продажу та консультування, тим не менш, до 15 грн в день студентам платять.

«Особливо у нас є потреба для роботи у вихідні та у вечірні години. Студенти, які влітку працювали на повний день, з настанням осені можуть перевестися на вечірній графік та стати постійними працівниками. У нас є різні проекти і люди заробляють значно більше ніж 15 грн за годину, якщо мають талант до справи і досвід», - каже менеджер по кадрам контакт-центру Олег.

Все більшої популярності набуває робота для студентів, які готові працювати віддалено зі свого персонального комп’ютера. Це може бути копіювання статей з сайту на сайт з невеликими змінами в текстах, де платять початківцям від півтори тисячі гривень, а також робота с рекламними майданчиками. Наприклад, компанія "Лидер-Арт" з головним офісом у Києві пропонує роботу вінницьким студентам, які готові приділяти від 10-ти годин в тиждень інтернет-ресурсам.

«Вимоги прості – треба, щоб студент грамотно писав вдома на комп’ютері. Він відслідковую рекламу на сайті, спілкується з клієнтами, якщо є така потреба та повідомляє про помилки в оформленні реклами. Заробіток – від долара за годину. Працювати можна навіть із планшета», - розповідає координатор проекту Андрій.

Відкриті вакансії для студентів у місцевих супермаркетах на посади касирів та продавців.

«Ми беремо студентів як на постійну, так і на тимчасову роботу сезонно влітку», - сказали у HR відділі мережі «Сільпо».

Студентам, які цікавляться радіотехнікою, можна не лише заробити, а й отримати цікавий досвід. Для молодих людей, які отримують середню або вищу радіотехнічну освіту пропонують вакансію – радіомонтажника у вінницькій фірмі «Ніка». Ця організація займається створенням телефонного обладнання.

«Ми беремо людей, які дуже люблять радіотехніку та готові присвятити їй багато часу», - сказали в організації.

Є також нестандартні пропозиції, які можуть сподобатися студентам – наприклад, підприємець Сергій бажає взяти на роботу людину, яка буде допомагати йому знаходити іграшки часів СРСР. Обіцяє 2 тисячі гривень зарплати. До колекції приймає старі ялинкові іграшки, ляльок та солдатиків. А у шлюбній агенції "M-Brides" відкрита вакансія для людини зі знанням англійської мови, яка буде вночі з 22.00 до 6.00 вести переписку від імені потенційних наречених з закордонними женихами. За таку роботу пропонують до 12 тисяч гривень.  

Вінниця.інфо