27 квіт. 2015 15:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

47

0

Родинам зниклих безвісти або полонених міліціонерів платитимуть гроші

Родинам зниклих безвісти або полонених міліціонерів платитимуть гроші

 Відповідний закон підписав Президент 


Родинам зниклих безвісти або полонених міліціонерів платитимуть гроші

 Президент України Петро Порошенко підписав Закон № 324-VIII «Про внесення змін до статті 19 Закону України «Про міліцію» щодо збереження грошового та інших видів забезпечення працівникам міліції, захопленим у полон або заручниками, або безвісно відсутнім», який був проголосований Верховною Радою України 9 квітня 2015 року.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Згідно із законом, сім'ям зазначених працівників міліції щомісячно виплачується грошове забезпечення, у тому числі додаткові та інші види грошового забезпечення у розмірах, встановлених працівнику міліції на день захоплення його в полон або заручником, або визнання його безвісно відсутнім.

Виплата грошового забезпечення членам сімей здійснюється до повного з'ясування обставин захоплення працівників міліції в полон або заручниками, або їх звільнення чи визнання у встановленому законом порядку безвісно відсутніми чи оголошення померлими. У всіх випадках виплата грошового забезпечення здійснюється не більш ніж до дня виключення працівника міліції з кадрів Міністерства внутрішніх справ України в установленому порядку.

ВИННИЦА.info