12 січ. 2016 14:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Афіша Вінниці
0

45

0

Рок-хіти «Metallica», Мерліна Менсона і Земфіри 6 лютого вінничанам зіграє симфонічний оркестр

Рок-хіти «Metallica», Мерліна Менсона і Земфіри 6 лютого вінничанам зіграє симфонічний оркестр

 У театрі імені Садовського пройде феєричний концерт «РОК-ХІТИ» камерної групи симфонічного оркестру «Resonance».


Рок-хіти «Metallica», Мерліна Менсона і Земфіри 6 лютого вінничанам зіграє симфонічний оркестр

 6 лютого о 19.00 у Вінницькому академічному театрі імені Садовського пройде феєричний концерт «РОК-ХІТИ» камерної групи симфонічного оркестру «Resonance».

- Вражаюче виконання, висока майстерність і золотий фонд світової рок-музики, створеної найталановитішими людьми планети! Гарантуємо: цей концерт не залишить байдужим нікого! - обіцяють організатори - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

У виконанні віртуозних музикантів вінничани та гості міста почують улюблені хіти «Metallica» і «OneRepublic», OzzyOsbourne і «Queen», Земфіри і гурту «Акваріум», «Placebo» і MarilynManson, «Coldplay» і «30 SecondstoMars», «Кіно» і «Аукціону», «R.E.M.» і «LinkinPark», «Systemof a Down» і «Aerosmith», BobDylan і «Rammstein», «NoDoubt» та ElvisPresley, RobbieWilliams та багатьох інших. 

Свою назву - «Resonance» - унікальний оркестр виправдовує сповна! Куди б не приїхали,їхні концерти всюди викликають резонанс: аншлаги, мінімум три виходи «на біс» та море мегаемоційних схвальних відгуків після концертів.

За вражаючу та дуже оригінальну подачу усіма улюблених рок-хітів їх обожнюють не просто мільйони, а мільярди людей! Гастрольний графік «Resonance» розписаний на рік вперед, тому вдома музиканти бувають лише 1 місяць на рік! Граючи понад 200 концертів на рік, музиканти полишили свої колишні роботи (учасники «Resonance» - це викладачі консерваторій, музиканти філармоній і оперних театрів, заслужені діячі мистецтв!), щоби якнайбільше радувати глядачів в усьому світі. 

Нова концертна програма «Greentour», яку почують вінничани 6 лютого у театрі, об'єднує музику континентів Землі. Кожна композиція концерту стане незабутнім сюрпризом для всіх прихильників рок-музики, подарувавши новий погляд на культові рок-хіти. Відкинувши шаблони, оркестр «Resonance» грає так відчайдушно і чесно, чисто і сильно, що дає змогу слухачам відчути серце кожної пісні — саме те, що композитор споконвічно у неї вкладав. 

Завдяки багатству скрипок, шляхетності альтів, шарму віолончелей, могутності контрабаса й рок-н-рольній свободі барабанів сяйво геніальної рок-музики у виконанні «Resonance» стає ще більш відкритим, насиченим і барвистим! 

– Ми все розписуємо по нотах, крім барабанів. Ми використовуємо нестандартні речі для оркестрів, звук з інструментів знімається спеціальними п’єзо-датчиками, мікрофонами. Щоб був присутній драйв, додається звучання кімнати, тобто до «сухого» звуку додається так званий «звук кімнати», – розповідає про те, як готується програма, керівник гурту «Resonance» Денис Федоренко. - І хоч всі нас давно просять, ми принципово не записуємо диски, щоб люди ходили на концерти і насолоджувалися «живою» музикою. 

У цьому незабутньому концерті для справжніх поціновувачів рок-музики «живе» звучання світових хітів буде супроводжуватися авторським відеорядом на великому екрані з фотографіями та обкладинками альбомів рок-легенд, пісні яких у цей момент виконуються. Для забезпечення ідеального звуку і приголомшливої картинки із собою «Resonance» привезуть у Вінницю більше двох тонн апаратури!

Не пропустіть концерт, про який обов’язково буде говорити все місто!
6 лютого о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського на ваших очах оживуть найкращі рок-хіти світових легенд! 
Купуйте квитки на концерт «РОК-ХІТИ» у касах театру і Будинку офіцерів, на сайті http://bilet.vn.ua/ та за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.
Організатор вінницького концерту «РОК-ХІТИ» камерної групи симфонічного оркестру «Resonance» - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Пригощає студія-бар «City».

Рок-хіти «Metallica», Мерліна Менсона і Земфіри 6 лютого вінничанам зіграє симфонічний оркестр

Рок-хіти «Metallica», Мерліна Менсона і Земфіри 6 лютого вінничанам зіграє симфонічний оркестр - фото 2

Рок-хіти «Metallica», Мерліна Менсона і Земфіри 6 лютого вінничанам зіграє симфонічний оркестр - фото 3

Рок-хіти «Metallica», Мерліна Менсона і Земфіри 6 лютого вінничанам зіграє симфонічний оркестр - фото 4

Рок-хіти «Metallica», Мерліна Менсона і Земфіри 6 лютого вінничанам зіграє симфонічний оркестр - фото 5

Рок-хіти «Metallica», Мерліна Менсона і Земфіри 6 лютого вінничанам зіграє симфонічний оркестр - фото 6

Рок-хіти «Metallica», Мерліна Менсона і Земфіри 6 лютого вінничанам зіграє симфонічний оркестр - фото 7

title

title

title


0
0