11 листоп. 2010 17:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

47

0

Roshen відкриє «Музей шоколаду» у Вінниці вже до кінця 2010 року

Roshen відкриє «Музей шоколаду» у Вінниці вже до кінця 2010 року

Головна ідея центру - в ігровому форматі розповісти маленьким споживачам солодощів про історію виникнення шоколаду, про сировину та технології, які використовує Roshen у своєму виробництві.


Roshen відкриє «Музей шоколаду» у Вінниці вже до кінця 2010 року

Кондитерська корпорація Roshen 15 грудня 2010 року відкриє «Музей шоколаду» у Вінниці.

Про це повідомив засновник корпорації Roshen Петро Порошенко.

За його словами, в рамках розширення програми дитячих освітньо-розважальних екскурсій на своїх фабриках, Кондитерська Корпорація Roshen веде будівництво дитячого розважального центру на території Вінницької Кондитерської фабрики. «Ми готуємось до запуску цікавого розважального центру - музею шоколаду, який буде розташований на Вінницькій кондитерській фабриці», - сказав П.Порошенко.

Головна ідея центру - в ігровому форматі розповісти маленьким споживачам солодощів про історію виникнення шоколаду, про сировину та технології, які використовує Roshen у своєму виробництві. Відвідувачами будуть шкільні групи дітей віком від 7 до 14 років.

Roshen планує інвестувати в будівництво центру близько 2 млн. євро.

На площі 800 кв. м розмістяться 4 зали з новітніми інтерактивними іграми, цікавими загадками та захоплюючими завданнями, 3D кінотеатр, та звісно ж діти побачать справжні виробничі лінії та роботу майстрів-кондитерів.

 

ВИННИЦА.info


0
0