22 берез. 2019 10:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

120

0

Розбійників, які зарізали чоловіка у Вінниці біля базару, відправили в тюрму

Розбійників, які зарізали чоловіка у Вінниці біля базару, відправили в тюрму

Одного розбійника посадили довічно, іншим двом дали 12 років


Розбійників, які зарізали чоловіка у Вінниці біля базару, відправили в тюрму

За вбивство чоловіка біля Центрального ринку Вінниці, суд присяжних засудив двох злочинців до 12 років позбавлення волі і третього – довічно.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

Прокуратурою Вінницької області здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо трьох осіб, які вчинили розбійний напад на вінничанина з позбавленням його життя. На початку травня 2017 року, у районі Центрального ринку м. Вінниці, виявлений труп чоловіка із колото-різаними ранами.

У ході слідства встановлено причетність до вказаного злочину раніше неодноразово судимих трьох чоловіків. Перед вчиненням злочну ці особи грали в азартні ігри у приміщенні «Лото маркету» неподалік місця події. З метою віднайти гроші для продовження гри, злочинці вчинили розбійний напад на вінничанина, який повертався з роботи із заробленими коштами для сім'ї . Під час нападу потерпілому завдано тілесні ушкодження ножем, від яких той помер.

Після скоєння злочину, правопорушники втекли з місця події.

У подальшому вони затримані правоохоронними органами, проведено слідство та обвинувальний акт відносно них скеровано до суду.

За результатами розгляду якого, 21 березня судом присяжних проголошено вирок, згідно якого двох злочинців засуджено до 12 років позбавлення волі, третього – до довічного позбавлення волі.

Вінниця.info