21 трав. 2020 15:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

86

0

Розкаявся і просив суворо не карати – суд визнав винним чоловіка, який у Вінниці пограбував 4 автівки

Розкаявся і просив суворо не карати – суд визнав винним чоловіка, який у Вінниці пограбував 4 автівки

У 2018 році за три дні пограбував 4 автомобілі в різних мікрорайонах міста Вінниці


Розкаявся і просив суворо не карати – суд визнав винним чоловіка, який у Вінниці пограбував 4 автівки

Вінницький міський суд визнав винним раніше неодноразово судимого 35-річного чоловіка, який у 2018 році за три дні пограбував 4 автомобілі в різних мікрорайонах міста Вінниці. За цей період чоловік привласнив в своє використання майно на загальну суму майже 58 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба Вінницького міського суду.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою винуватість у вчиненні інкримінованому йому злочині визнав повністю, щиро розкаявся, просив суд його суворо не карати та призначити мінімальне покарання. В свою чергу власники автомобілів в судове засідання не з`явилися, однак надали суду заяви про розгляд справи без їх участі. Щодо міри покарання обвинуваченому, потерпілі покладались на розсуд суду, зазначивши, що претензій майнового та матеріального характеру до нього не мають.

Проаналізувавши всі обставини справи, показання обвинуваченого, та докази в їх сукупності, суд дійшов висновку, що винуватість 35-річного чоловіка повністю знайшла своє підтвердження в ході судового розгляду, а тому його дії суд кваліфікував за ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України.

При обранні виду та міри покарання обвинуваченому, суд врахував характер та ступінь суспільної небезпеки вчиненого злочину, те що він неодноразово судимий, після звільнення з місць відбування покарання знову вчинив ряд корисливих злочинів, за місцем проживання характеризується позитивно, повністю визнав свою вину та щиро розкаявся.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, суд призначив чоловіку покарання у виді 4 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили, суд продовжив обвинуваченому запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Наразі, вирок ще не набрав законної сили.

Вінниця.info