5 січ. 2021 15:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Спорт
0

106

0

Розпочалося голосування за найкращого спортсмена Вінниччини

Розпочалося голосування за найкращого спортсмена Вінниччини

У Вінниці обирають кращого спортсмена


Розпочалося голосування за найкращого спортсмена Вінниччини

У Вінниці запустили онлайн-голосування за кращого спортсмена 2020 року Вінницької області. Вінничанам пропонують познайомитися із досягненнями чотирьох спортсменів у розділі «Спортсмен місяця» і проголосувати за того, хто до вподоби.

Про це повідомили у відділенні національного олімпійського комітету у Вінницькій області.

Олег Царьков – кращий спортсмен лютого – багаторазовий чемпіон та призер Міжнародних змагань, чемпіонатів України, член Національної збірної команди України зі стрільби кульової, Заслужений майстер спорту України. На чемпіонаті Європи, який проходив у місті Вроцлаві (Польща) протягом 22.02 – 02.03 він виборов срібну медаль в особистому заліку у стрільбі з пневматичної гвинтівки.

Розпочалося голосування за найкращого спортсмена Вінниччини

Дмитро Даниленко – кращий спортсмен вересня – майстер спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное. Став срібним призером Кубку світу з веслування на байдарках і каное, що відбувся у місті Сегед (Угорщина) протягом 25 – 27 вересня. Вінничанин виступав у складі байдарки-четвірки на дистанції 500 метрів. Для нього це був другий Кубок світу у спортивній кар’єрі. Перед цим він ставав восьмим в індивідуальній гонці К-1 на двісті метрів.

Розпочалося голосування за найкращого спортсмена Вінниччини - фото 2

Геннадій Масленніков – кращий спортсмен листопада – майстер спорту України з боксу. Став бронзовим призером Чемпіонату Європи з боксу серед молоді у ваговій категорії шістдесят кілограмів, що проходив у місті Будва (Чорногорія). Вінничанин виступав у складі збірної команди України, яка на цьому турнірі посіла друге загальнокомандне місце.

Розпочалося голосування за найкращого спортсмена Вінниччини - фото 3

Олександр Яровий – кращий спортсмен грудня. Переможець Чемпіонату Європи з боксу серед юніорів у своїй ваговій категорії (60 кілограмів), що завершився у місті Софії (Болгарія) 2 грудня 2020 року.

Розпочалося голосування за найкращого спортсмена Вінниччини - фото 4

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото Національного олімпійського комітету