22 січ. 2020 17:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

299

0

Розпродаж зимового взуття від Crocus city: -40% на всю колекцію “Зима 2019-2020”

Розпродаж зимового взуття від Crocus city: -40% на всю колекцію “Зима 2019-2020”

Взуттєвий магазин Crocus City у Вінниці дарує вам чудову нагоду доповнити свій зимовий гардероб стильними моделями на холодну пору за цінами, що збережуть ваш сімейний бюджет.


Розпродаж зимового взуття від Crocus city: -40% на всю колекцію “Зима 2019-2020”

Українська зима щедра на несподіванки. То здивує аномальним для суворих місяців теплом, то завіє віхолами, то надасть волю морозам. Щоб бути готовими до будь-яких сюрпризів погоди, слід мати про запас не одну теплу пару. Взуттєвий магазин Crocus City у Вінниці дарує вам чудову нагоду доповнити свій зимовий гардероб стильними моделями на холодну пору за цінами, що збережуть ваш сімейний бюджет.

Ми, як і ви, напевно, з нетерпінням чекаємо весни і готуємо для вінничанок і вінничан нову весняну колекцію. А тим часом оголошуємо великий розпродаж зимового асортименту. Ви вже маєте у своїй шафі трендові моделі цієї зими? Крокус робить вам щедру пропозицію, від якої важко відмовитись. У нас ви можете придбати модне взуття, скидки на яке сягають 40%. Не баріться, адже кількість товарів на наших полицях тане, наче мокрий сніг на тротуарах цього січня. Наші двері відкриті для покупців щодня з 10-ї ранку до 9-ї години вечора, а онлайн-магазин дозволяє робити замовлення цілодобово.

Розпродаж шкіряного взуття у Крокусі: яке зимове взуття 2020 ми пропонуємо

Якщо ви цікавитеся модними тенденціями і переглядаєте глянцеві видання або телевізійні фешн-канали, ви точно знаєте, які саме моделі у треді цієї зими. Ми у Крокусі також обізнані у фешн-темі. Але професійно. Тому наповнюємо асортимент, дуже ретельно добираючи кожну пару й тісно співпрацюючи з виробниками. Українська, італійська, турецька, китайська продукція, яку ми пропонуємо, відвовідає найвибагливішим смакам та усім вимогам до якості матеріалів, фурнітури і пошиття.

Бажаєте купити жіноче взуття у Вінниці за приємними цінами? Обирайте вашу ідеальну пару з-поміж багатьох інших оригінальних моделей від Crocus City. Взуття, яке лагідно дбатиме про ваші ніжки, чекає на вас. Зокрема на вас чекають зимові чоботи жіночі:

  • з матової та глянцевої шкіри й оксамитової замші;
  • на платформі та масивній тракторній підошві;
  • на крупних підборах різної висоти;
  • з високою та широкою халявою;
  • оздоблені ремінцями та пряжками, модним металічним декором.

А ще ми маємо для вас теплі й зручні жіночі черевики надзвичайно цікавих фасонів.

Ми не обійшли увагою і представників сильної статі. В Крокусі ви знайдете чоловіче шкіряне взуття для будь-яких потреб: від класики ділового стилю для офісних буднів до комфортних універсальних пар на кожен день. У нас ви можете купити черевики чоловічі з хутряною та вовняною підкладкою різних моделей. До ваших послуг лаконічні челсі, замшеві дезерти та чукка, грубі й масивні тімберленди і хайкери. Якщо вам не до вподоби рейди по крамницях, скористайтеся нашим онлайн-каталогом. На офіціному сайті ви можете обрати і заказати чоловіче взуття за лічені хвилини.

Розпродаж зимового взуття від Crocus city: -40% на всю колекцію “Зима 2019-2020” - фото 2Обійшли магазини взуття у Вінниці й повернулися без покупок? Просимо до інтернет-магазину Крокус Сіті

Як часто ви витрачаєте час на шопінг у торгівельних центрах у пошуках саме тієї єдиної пари, яку ви задумали додати до створеного вашою фантазією сету? Чи траплялося вам переживати розчарування, тримаючи в руках омріяну модель, що лишилася в одному (не вашому!) розмірі? Спробуйте нові можливості, які надає всім охочим всесвітня павутина. Онлайн-магазин дозволяє переглянути за якихось півгодини безліч позицій, детально ознайомитися з іхніми характеристиками, дізнатися про наявні розміри і отримати консультацію менеджерів, якщо у вас залишилися нез’ясовані питання.

Інтернет-магазин Crocus City – не просто торгівельний інтернет-майданчик. Ми – команда профі, яка забезпечує покупцям бездоганний сервіс. Завжди актуальний і якісний асортимент, лояльна цінова політика, оперативне й чемне обслуговування, зручні способи оплати й доставка в усі куточки України – наша унікальна пропозиція, що відокремлює нас від багатьох інших продавців на ринку. Ми піклуємося про комфорт наших клієнтів. І ви вже сьогодні можете в цьому переконатися.