12 листоп. 2020 14:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

70

0

Розширили перелік техніки, купівлю якої частково компенсуватимуть аграріям з держбюджету. Перелік виробників Вінниччини

Розширили перелік техніки, купівлю якої частково компенсуватимуть аграріям з держбюджету. Перелік виробників Вінниччини

До переліку додано 417 нових найменувань техніки та обладнання, тепер їх налічується 14 573 від 191 заводів-виробників


Розширили перелік техніки, купівлю якої частково компенсуватимуть аграріям з держбюджету. Перелік виробників Вінниччини

В рамках реалізації бюджетної програми «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» за напрямом «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» Мінекономіки на 417 найменувань розширило перелік української сільгосптехніки, вартість якої компенсується з державного бюджету.

Про це повідомляє Урядовий портал.

«До переліку додано 417 нових найменувань техніки та обладнання, тепер їх налічується 14 573 від 191 заводів-виробників. Перелік заводів-виробників також збільшився на 6. Це означає, що скористатись підтримкою зможе ще більше аграріїв і виробників», - коментує Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко.

Наразі аграріям вже компенсовано близько 986,3 млн грн за придбану техніку і обладнання. Кошти отримали 3 601 аграрія, які придбали 7 447 одиниць сільгосптехніки та обладнання на суму майже 4 млрд грн.

Із переліком вітчизняної сільськогосподарської техніки та обладнання можна ознайомитись в додатку до наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 06.08.2020 № 1485 за посиланням: https://bit.ly/38BCNis(також вказана вартість).

Виробники техніки та обладнання, юридичні особи яких зареєстровані на Вінниччині:

ПП «ПОДІЛЛЯ-ЕКОВТОРРЕСУРСИ» (ваговий дозатор, сепаратор плодоніжки, транспортери-елеватори, шнеки-елеватори, барботажно-вихрова мийка, вібраційна сушка, вібросепаратор) (Могилів-Подільський)

ПП «Вінницька овочева компанія» (борони зубові)

ТОВ «АРПАЛ» (подрібнювачі гілок).

ПрАТ «Барський машзавод» (машини для виготовлення бубликів, наповнювач соків, детектор вакууму, дозувально-наповнювальні автомати, машини закатні для металевих банок)

ТОВ «ІНТЕК ГРУП» (норії, конвеєри, зерносушильні установки)

ПрАТ «Калинівський машзавод» (установки сушильні, автомобіленавантажувачі, станція циркулярної мийки, установки охолоджувальні)

ТОВ «ВІНМАШПОСТАЧ» (зернонавантажувачі, підйомник, бункер-перевантажувач зерна)

ПрАТ «Могилів-Подільський машинобудівний завод» (млини, навантажувачі ковшово-шнекові, сепаратор, дробарка, пристрій для виробництва комбікормів та ін.)

ТОВ «АГРОМАШ-КАЛИНА» (культиватори, сівалки, борони та ін.)

ТДВ «Брацлав» (комплекти обладнання для промислового свинарства, доїльні установки, причіпи, напівпричіпи-самоскиди, скреперні установки, танки охолоджувачі молока, кормозмішувачі, обладнання для корівників)

ТОВ «Краснянське СП «Агромаш» (борони дискові, борони ротаційні, культиватори, зчіпки гідрофіковані)

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info